Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, volt olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt olyan, hogy szexnél csak harisnya, vagy combfix, vagy hosszú zokni volt rajtatok és a pasitok közben levette rólatok?

Figyelt kérdés
Ma meglepetésből egy szál combfixben vártam és aktus közben levette rólam. Azt mondta pucéran szeret a legjobban érezni engem. Ti meztelenül szexeltek többet, vagy úgy, hogy valami ruha marad rajtatok?

szept. 13. 00:12
A kérdező szavazást indított:
Meztelenül
Valami ruha fennmarad
25 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Nem igazán történt ilyen.
szept. 13. 00:15
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Úgy általában pucéran, de én személy szerint nagyon örülnék, ha ilyeneket venne fel nekem a párom. Biztos nem venném le róla, de sajnos nem nagyon hajlandó ilyesmire. Mindenesetre ízléses és pofonok.
szept. 13. 00:16
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
ha szexi ruhadarab akkor van hogy szokott maradni, plusz ha kívánom szoknya alatt nincs bugyim ^^'
szept. 13. 00:17
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Zavarna titeket ha párotok, mindig csak meztelenül akarna veletek szexelni?

szept. 13. 00:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
nem és nem is volt olyan soha, hogy szóvá tegye csak meztelenül akar szexelni
szept. 13. 00:42
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Engem zavarna,ha meztelenul akarna szexelni. Az olyan unalmas. Az izgat,hogy szegyenlos.
szept. 13. 01:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem magamon hagyni.
szept. 13. 08:05
 8/13 anonim ***** válasza:
35%
A pasik a teljesen csupaszt szeretik.
szept. 13. 10:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Harisnya sokszor fent marad.
szept. 13. 13:09
 10/13 anonim ***** válasza:
65%

Bármilyen szexi cuccot vettem fel, mindig jött a duma ,,ha akarsz valamit, legyél pucér"

Ma már nem is próbálkozom

szept. 13. 22:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!