Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A plázákban lévő glory hole...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A plázákban lévő glory hole célzatú lyukak kizárólag meleg kategóriába esnek?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán járok plázába, itt a gyakorin olvastam először, hogy ott előfordulhat ilyesmi. Férfiak nem jöhetnek be a női mellékhelyiségbe, soha nem is láttam lyukat a falon, szóval miért is lenne. Mégis szöget ütött, hogy ilyen is van? És ha igen, hogyan kivitelezhető? Oké, valaki vág egy lyukat a falba és észrevétlenül bemegy egy férfi, de általánosan alighanem kevesen lelkendeznének pisilés közben egy hirtelen átlógó péniszért. Szóval... az ilyesmi hogyan megy, még ha egy ilyen lyuk rövid életű is, mert hamar elfedik?
szept. 12. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát kb.

Egy nőt biztos nem izgat az, hogy egy szarrá fosott húgy szagú budin szopjon.

szept. 12. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer láttam ilyen lyukat, de azt is gyorsan kijavították. És nekem se lenne gusztusom egy ilyen helyen bekapni egy ismeretlen f.szt. De még ismerőst se. Inkább valahol, ami kevésbé büdös és gisztustalan.
szept. 12. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, de ha valaki átdugná míg kulázok, vagy lecsapnám a wc-kefével vagy apágyújtanék öngyújtóval...
szept. 12. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Jól látod, mivel nők nem mennek be a férfi retyóba. A plázákban szinte azonnal kijavítják a lyukakat. Amúgy is elég hülye ötlet a melegeknek is fúrkálni a retyó falát mert ha egy heteró van a túloldalt akkor könnyen úgy lehet járni ahogy a #3-as írta (nem fog örülni neki az ott éppen dolgát végző).
szept. 12. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Fenéket javítják ki egyből. Dunakeszi Auchan, m5 Tesco, Aréna földszint régóta megvannak már. Aréna pl. nagyon is forgalmas.

Nyilván nem kell bepróbálkozni folyamatosan. Észre lehet venni amúgy, ha valaki akar valamit. Én pl. úgy szoktam, hogy óvatosan verem a farkam. Ha a másik is elkezdi verni, akkor átdugom az ujjam, így jelzem, hogy akarok valamit.

szept. 22. 22:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!