Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz ha kihasznalom a kulsommel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha kihasznalom a kulsommel jaro elonyoket? L

Figyelt kérdés

Fiatal no vagyok es a dekorativabb lanyok taboraba tartozom. Neha mar vidsza eltem a kulsom adta elonyokkel Ami bnom szerint ribis es gaz ha ezt csinalom.

Igaza van?

Nem arulom a testem v ilyesmi.

szept. 12. 09:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Pedig kibéreltem volna a tested
szept. 12. 09:37
 2/11 anonim ***** válasza:
20%

Nyilván gáz, viszont azt nem értem hogyan jött elő az, hogy te ezt kihasználod? Látott egy sráccal? Honnan tudja, hogy lefeküdtetek? Ennyire egyértelmű volt? Mert amúgy jobb esetben ez magánügy.

Nem véletlenül nem tetszik sok embernek, hiszen pusztán a józan eszedre hagyatkozol, feltudsz sorolni egy csomó dolgot, hogy miért problémás egy olyan nő aki ennyire könnyen kapható. Kivéve persze ha csak megakarnak fektetni, mert akkor az jó úgy neked, kivéve ha szar a szex veled vagy hordozol valami nemi betegséget.

szept. 12. 09:42
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
attól függ mennyire fiatal... később meg ne bánd, hogy a csávók csak használtak. ha úgy érzed, hogy te csak ennyit érsz, akkor hajrá... mert a csávók szemében akkor valoban csak ennyit
szept. 12. 09:42
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Konkrétan mik ezek?
szept. 12. 09:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha onnan nézem, hogy ez szamisraegy evolúciós előny, akkor nem gáz. Minden fáj minden egyede igyekszik kihasználni az adottságait.

Viszont az emberi faj fejlettsége okán az egyes emberek elviekben már meg kéne, hogy haladják ezt és érdemeik szerint kéne érvényesülniük.

szept. 12. 10:27
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Küldhetnél egy képet privátban, könnyebben meg tudnám mondani...
szept. 12. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Nincs más amit kihasználhatnál? Pl. az eszed, vagy azt, hogy amúgy érdek nélkül kedves vagy másokkal? Nincs más pozitív tulajdonságod? Az baj, mert a szépség múlandó és akkor viszont nem nagyon lesz mivel érvényesülnöd.
szept. 12. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy-ahogy sportos testalkatú férfi vagyok, de sohasem élnék vissza vele, pedig többször is megtehettem volna. 38/F
szept. 12. 11:15
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nem arulom a testem"

Még

szept. 12. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:
7: Ez költői kérdés volt?
szept. 12. 11:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!