Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki esztétikai okok miatt hagyja meg a fanszőrzetét?
Olyanra gondolok, hogy nem azert nem borotvaljatok le mert lustak vagytok, vagy kenyelmes vagy mindegy.
Hanem kifejezetten azert, mert szerintetek nektek az all jol.
En a felso testemen egyaltalan nem vagyok szoros, viszont kifejezetten szeretem, hogy jo nagy a fanszorom es mar evek ota meg van hagyva.
Nekem tetszik, ha nem teljesen csupasz, hanem van egy kevés, szépen rövidre vágott, rendezett szőrzetem. Hülye hasonlat ez, de szeretem úgy megcsinálni mintha egy amcsi kertes-ház gyepét igazítgatnám. Szerintem szép tud lenni, valamennyire természetes, és nem kisfiús.
Ugyanígy vagyok a női nemi szervvel is, bár mondjuk nyalásnál például, eléggé tud szúrni a szőr körülötte :D
De hát ízlések és pofonok ahogy szokták mondani.
"Ugyanígy vagyok a női nemi szervvel is, bár mondjuk nyalásnál például, eléggé tud szúrni a szőr körülötte"
egyébként a teljesen természetes, régóta meghagyott punciszőrzet semennyire nem szúr, legfeljebb kellemes lágyan megcirógatja az arcod.
Tiniként még rendszeresen csupaszra borotváltam, mert ezt láttam mindenkinél.
Aztán az első munkahelyemen barátnők lettünk az egyik lánnyal és nyáron strandra mentünk. Az öltözőben láttam, hogy szőrös neki, de nagyon. Fura, de olyan jól állt rajta, megtetszett nekem is. Már 5-6 éve nekem is természetes. Nem érdekel már hogy mi a trendi, jobban érzem magam így! A mostani párom is imádja! Nem mellesleg a nőgyógyászom is azt mondta, hogy nagyon helyes hogy nem borotválom!
26N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!