Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hüvelyem azért ilyen szűk, mert még nem voltam senkivel vagy azért mert ''abnormálisan'' kicsi vagyok? Menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és még nem voltam senkivel. Az ''abnormális'' itt most nem azt akarja jelenteni, hogy én dwarfismusban szenvedek, hanem a megszokottnál alacsonyabb vagyok (140 cm és 30 kg). Múltkor, amikor megpróbáltam ujjazni magam először, elkezdett vérezni és fájni a hüvelyem, pedig alig tettem be az ujjam. Én mindig a csiklóm izgattam masztizás közben és picit félve el akartam kezdeni kísérletezni az ujjazással. Azért fájt illetve vagyok ennyire szűk, mert még nem voltam senkivel vagy mert kicsi a testalkatom? Az utóbbi abszurd korrelációnak hangzik, de én már nem tudom mire gondoljak. Lehet más a baj? Eléggé szégyelném magam, ha emiatt elmennék nőgyógyászhoz, mert lehet a végén kiderülne, hogy nincs semmi baj, viszont az masztizós sztorimat el kellene neki mondanom, ami kínos lenne, mert a privát ügyeimet nem szeretem senkinek elmondani.szept. 11. 18:02
1/11 anonim válasza:
Ha még nem voltál pasival akkor lehet a szűzhártyád miatt fájt és vérzett. Átszakadt vagy megrepedt.
Pasival biztosan más lenne jobban felizgulnál és pár alkalom után már jó lenne a szex.
2/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi.
szept. 11. 18:43
3/11 anonim válasza:
Megkérdezhetem, miért nem voltál még férfival? Mire vársz?
4/11 anonim válasza:
A testméreteidnek semmi köze ehhez. Volt a rosszlányokon lány kb. a te adataiddal. Gondolom neki nem volt ilyen problémája. Nögyogyászhoz nyugodtan menj el. Nem kell elmesélned a masztis esetedet, hanem mondd, hogy nemsokára párkapcsolatod lesz, ezért kérsz vizsgálatot, minden rendben van-e nálad és mire számithatsz?
5/11 A kérdező kommentje:
3 eléggé félénk típus vagyok és habár mások szerint nincs semmi gond a kinézetemmel, én nagyon nem vagyok magammal megelégedve.
4. Köszi!
szept. 11. 20:08
6/11 anonim válasza:
Hali. Sok lány alaptalanul kritikus a sajat kinézetével. A magasságod nem tragilus, sztem nem befolyasol semmit. Nyilván kisebb mindened egy 195 cm-es lányehoz képest, de ez nem hiszem, hogy károsan befolyásolná a későbbi kapcsolataid. Egy vekony, törékeny lány sok ffi álma, hidd el. A nunid majd tagul, ha szexelsz. Növeld az önbizalmad, sztem arra van szükséged. 😀😀😀
7/11 anonim válasza:
"abszurd korrelációnak hangzik"
És egy 22 éves lány vagy. Értem.
8/11 anonim válasza:
De azért próbálkoznak nálad a pasik?
9/11 menta34 válasza:
Végre egy nő aki kis farkú pasit keres majd :))
Kérdező kaptál elég ajánlatot?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!