Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami új cig4ny prostis lehúzás?
Társkeresőn rám írt egy csaj, más platformra adott elérhetőséget. Ott azt mondta nem fizetős szexet nyújt. Utána a taxit is kéne fizetni, végül még 5000-et adni. WTF?
Ez valami új fajta lehúzás? Megjelenik a stricjével behajtani utólag a szex díját, vagy mi?
Élből offoltam, csak érdekel ez most valami új fajta lehúzás e.
Igazából előre fixálta, hogy nem fizetős de utána kér 5 rugót. :)
Sima lehúzás, jellemzően találka előtt benyögik hogy ezért-azért utalni kellene valami zsetont aztán eltűnik jobb esetben, rossz esetben jönnek a tesók.
Nekik megéri, nulla mellóval mindig találnak valami naív alakot aki benyeli a szorit.
Már gyanús volt, hogy egyből át akart menni másik platformra 1 mondat után. Általában ezek a prostik tapasztalataim szerint.
Kérdeztem tőle, hogy fizetős szolgáltatás, mert elég gyorsan megjegyezte, hogy erotikus dolgokat akar. Először online, utána mondta élőben, de akkor fizetni kell a taxit, végül még benyögte, meg még 5000-et. Én meg csak néztem, hogy ez mi akar lenni, van olyan hülye aki ennek bedől?
A képen meg egy tipikus 40+-os c1g4ny prosti volt. Azt ezért is emeltem ki.
Csak erről a lehúzásról még nem hallottam.
Olyanba már többször futottam bele, hogy állítólag fiatal csajok mikrofonozást, kamerázást, képeket, videókat vállalnak pénzért. Igaz ebben a témában láttam itt olyan választ, hogy volt aki netes lábképeket árult pasiknak (pasi létére).
Ilyenkor amúgy minden esetben megsértődnek, ha lek*rvázom őket, mert "ők nem azok", szóval pénzért szexuális szolgáltatás az nem az náluk.
Elárulnád, hogy milyen, melyik plattformokon volt ez a kalandod?
Egyébként "minden esetben megsértődnek, ha lek*rvázom őket" ezen miért csodálkozol? Ezt senki sem szereti. Máskor finomabban fogalmazd meg a mondandodat!
#6:
Nem mondok pontos platformot, de több chat oldalon is volt ilyen és utána privát chat alkalmazásra mentünk át (tehát nem szobába, hanem kettesben beszélgettünk).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!