Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Itt gyakorin jellemző csak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyakorin jellemző csak, hogy az apatestet szeretik a nők nagy része, vagy a valóságban is így van?

Figyelt kérdés

Elég izmos vagyok, néha látom, hogy a buszon, metrón stb. lányok megnézik a karomat, odapillantanak többször is stb. Egy apatestet nem hiszem, hogy sokan megnéznének az utcán, magyarán hogy tetszene nekik.

Ez csak ilyen gyakoris önbizalomnövelő kommentek, vagy sokan tényleg nem szeretik azt a testet, amiért meg is dolgozik az ember?

szept. 11. 11:25
A kérdező szavazást indított:
Itt gyakoein csak az önbizalomnövelés miatt mondják, hogy tetszik az apatest
Tényleg ennyi nőnek tetszik az apatest
Teljesen emberfüggő
14 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Emberfüggő, nekem a nagydarab pasik jönnek be, én őket nézem meg. Na és? Másnak meg te.
szept. 11. 11:29
 2/14 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Én sem szeretem a nagyon izmos testet. Nem vonz egyáltalán. Páromnak is van egy kis hasa (őt inkább zavarja), viszont a karja nagyon izmos. Imádom, hogy macisabb, imádom megölelni, imádom az érzést, hogy “elveszek” a karjai közt mikor megölel, hogy nem csupa izom. Ez van, mindenkinek más tetszik.
szept. 11. 11:31
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Egy esztétikus, kidolgozott izomzat mindenkinek tetszik, kár tagadni, de azon felül más nőknek más alkat is bejöhet ettől függetlenül. Nekem tetszik az izmos, szálkás test. 28/N
szept. 11. 11:34
 4/14 anonim ***** válasza:
#3 nem mindenkinek tetszik, ezt honnan veszed? Nem mindenkinek az jön be, mint neked. Engem kifejezetten taszít az izmos test.
szept. 11. 11:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Itt nem a testépítőkre kell gondolni. Egy jól kidolgozott test, ami nincs szétszteroidozva mindenkinek tetszik.
szept. 11. 11:41
 6/14 anonim ***** válasza:
A szép test nem probléma. Az már igen ha a pasi többet foglalkozik a saját testével mint az enyémmel! 😄
szept. 11. 11:44
 7/14 anonim ***** válasza:
67%

Az apatest nem az, amikor egy férfi erős és keménykötésű több-kevesebb felesleggel, hanem az a tipikus középkorú plöttyedtség, amikor az illető már rég leszokott arról, hogy odafigyeljen a testére. Lötyögő sörhas, rossz tartás, a karok pedig legfeljebb a zsírtól vastagok.

Tipikus 21. századi önámítás az egész, leginkább azon nők szorongásainak oldására, akik nem érzik magukat elég jónak egy sportos izmos pasi mellé.

szept. 11. 11:44
 8/14 A kérdező kommentje:
#7 egyetértek, az apatest nem az, amikor egy pici felesleg van rajta, mert azt elhiszem, hogy nem zavarja a nőket. De az apatest a nagyobb pocakkal, zsírosabb karokkal rendelkező férfiak.
szept. 11. 11:47
 9/14 anonim ***** válasza:
55%

Azt se felejtsük el, hogy a nőknél nagyon fontos szempont, hogy milyen kapcsolatot keres éppen.

Himbi kombi egyéjszakásra persze jöjjön az izmos jóképű macsó.

Viszont a női gondolatmenet azonnal megváltozik amikor hosszútávon keresgél. Ott már pl komoly szempont a biztonság, az egzisztencia,naz, hogy mennyire lenne potenciálisan jó apuka a férfi...b

szept. 11. 12:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Az emberek azt is megnézik,ami nem jön be nekik. Lehet van olyan, aki téged is azért néz,mert már az ő számára túl sok az az izom.
szept. 11. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!