Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most zaklatás, vagy milyen kategória lenne?
A barátnőm egy elég duci csaj, sokat bántották emiatt gyerekként. Szereti, ha én is alázom vele, vagy megjegyzem ezt a tulajdonságát.
Például, ha a konyhában főz odamegyek megölelem hátulról és belesúgom a fülébe, hogy "te dagadt disznó". (Nem vicc tényleg imádja ezeket)
A lényeg a lényeg, hogy sokáig nem hitte el, hogy valóban szeretem. Többen megcsalták, vagy lecserélték már. Szerinte az alakja, személyisége nem szerethető.
Egyszer történt, hogy ő meztelenül, ülve olvasott az ágyban, én már aludtam. Félálomban (én nem emlékszem rám) megfordultam hozzá nyomtam az arcomat a combjához és próbáltam kényelmes helyzetet találni, végül a karomat úgy helyeztem el, hogy alatta volt a punci vágatában és hozzátettem a művelet során, hogy "imádlak te dagadt disznó". Én aludtam tovább úgy, hogy a karom alatta volt.
Viszont őt ez a dolog annyira beindította, hogy elkezdett a karomon fel-le mozogva masztizni. Így indult a dolog.
Később mivel elég mély alvó vagyok, a combomon, máskor megint a karomon, vagy csak az ujjaimat használva élvezkedett. Volt amikor az arcom fölött guggolva izgatta magát.
Ez még egy dolog, viszont később elkezdett videókat is csinálni. 2 év után mondta el, hogy ilyen dolgokat művel és milyen megmutatta gyűjteménye van "rólunk".
Eléggé meglepődtem már magán ezen az álombeli zaklatáson is, de a videókon főleg.
Szex ugyanúgy volt köztünk, soha nem volt ebből gond. Max azok voltak erre utaló jelek, hogy néha elég korán mentünk aludni, vagy reggel korán felkeltett, hogy este hamarabb dőljek ki.
Állítólag soha nem mutatta meg senkinek a felvételeket, de a neten nézett hasonló tartalmakat. Felötlött benne, hogy ismertető jelek nélkül ő is szívesen töltene fel hasonló videókat. Csak ezért merte ezt elmondani.
#1:
Én a "nemi erőszakot" azért vettem el fejben, mert technikailag nem ért hozzám olyan helyeken. Persze lehet ez is az, de én inkább szexuális zaklatás témakörnek éreztem.
Ha a videókat megmutatta volna másnak, vagy felrakta volna őket a netre, akkor most nagyon bosszús lennék az biztos.
"Én a "nemi erőszakot" azért vettem el fejben, mert technikailag nem ért hozzám olyan helyeken"
"btk 197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki
[...]
b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel."
"27. szexuális cselekmény: a közösülés és minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére, fenntartására vagy kielégítésére alkalmas, vagy arra irányul;"
Mivel te aludtál, tehát akaratnyilvánításra képtelen állapotban voltál, a párod pedig ezt a nemi vágya felkeltésére, vagy kielégítésére használta fel, ez kimeríti a szexuális erőszak fogalmát és 8 évig büntetendő.
Attól függ barátom te hogy értékeled a dolgot! Ha utólag azt mondod, fúj, kihasználva érzed magad akkor Btk. Ha viszont utólag azt mondanád, beleegyeztél volna ha éber vagy, akkor nem az.
A Btk.-ban a szexuális erőszak un. magánindítványos! A sértett dönti el, hogy feljelentést tesz vagy sem.
"A Btk.-ban a szexuális erőszak un. magánindítványos!"
A btk erről mást mond. Idézem:
"207. § A 196. § (1) bekezdésében, a 197. § (1) bekezdés a) pontjában, és a 205. § (3) bekezdésében meghatározott bűncselekmény csak magánindítványra büntethető, kivéve, ha azzal összefüggően nem magánindítványra büntetendő bűncselekményt is elkövetnek."
A kérdező esetében viszont a 197. § (1) bekezdés b) pontja áll fent, ami az a) ponttal ellentétben NEM magánvádas. Ha a hatóság tudomására jut, hivatalból eljárást indítanak.
#5:
Ha ébren lettem volna biztos beleegyezek, akkor nem is volt ilyen gond sosem, de nem gondoltam álmomban ilyeneket művel velem.
#6:
Nem hiszem, hogy ebből bajt akarnék csinálni.
#9:
Dicsekedni tudtam volna 3 mondatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!