Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan pasik, akiknek bejön a karatés/Judo vagy Kickboxer női lábak? azon belül mi tetszik bennük?
Figyelt kérdés
szept. 10. 19:25
A kérdező szavazást indított:
Maga a Lábfeje, látványa!
Talp, talppárna hajlékonysága, puhasága, rugalmassága!
Koszos/piszkos talpa!
Izzadt, szagos talpa!
Mindent rajta!
8 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én teljes mértékben imádom az ilyen nők lábát: a lábfej hajlékonysága, ami tetszik, ráadásul, ha nagyobb méretű, az plusz pont.
2/7 A kérdező kommentje:
1# Mennyire legyen " nagyobb méretű"? köszönöm a választ..
szept. 10. 20:35
3/7 anonim válasza:
2#: Ami tetszik, az pl.: 40-es méret vagy attól nagyobb.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mégegyszer 2#.
szept. 10. 20:38
6/7 anonim válasza:
Nekem maga a küzdősportoló/harcművész nők tetszenek, általában jó alakjuk van, ha komolyan veszik a sportot.
7/7 anonim válasza:
Volt egy barátnőm aki karatézott,magas,vékony lány volt,így nagy lába volt,42 es. Széles,fiús volt a lába,eléggé kemény a sarka,talpa,ennek ellenére nekem bejött és vele szerettem meg a lábfétist,mert nemcsak,hogy partner volt benne,hanem ő kezdeményezte.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!