Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy rájöttetek, hogy kamu nővel beszélgettek? Hogy jöttetek rá? Férfi volt, vagy tényleg egy lány, csak más képeit küldte?

Volt e ilyen?????? :D
Napi szinten gyakorin és chaten is elég sokakkal beszélgetek. Legalább napi 1-2, de van amikor jóval több van ennél.
Volt még olyan idióta is aki hangtorzítóval próbálkozott, a hangja alapján elég fiatal srác lehetett. Mivel ismerem ezeket a szoftvereket tudom miből lehet észrevenni és amint rákérdeztem mit használ ki is nyomott :D
Sokan amúgy nőnek adják ki magukat, de a valódi okokat nem mondják el.
Van olyan is aki a feleségét mutogatja és arra veri, ha mások alázzák szóban. Ő róla fixen tudom, hogy tényleg a felesége a csaj, mert 1-2 év elteltével ugyanazt a csajt mutogatja csak más képeken.
Nem szeretném a publikum elé tárni én mikből veszem észre FIXEN, hogy kamu a másik, mert akkor megpróbálnak ezek ellen védekezni. Sok éves tapasztalatom van a témában és sok gyökérbe futottam már bele.

Onnan lehet észre venni, hogy ezek a ratyik, akik lánynak adják ki magukat nem a legélesebb kések a fiókban.
Ha már beszélgettél valódi nőkkel is elég nagy a különbség.
A képeket is könnyen lehet validálni.
Meg még van sok apró dolog, de ahogy a kettes írja, én sem akarok tippeket adni.

Ha annyi millióm lenne ahányszor itt már megkaptam, hogy nem is nő vagyok, akkor hátralévő életemben dolgoznom se kéne, az egyetemet is abbahagynám, pedig már nincs sok vissza a második diplomámig...
😂

A kommunikáció tartalmából. Némi élettapasztalat és azonnal levágható, hogy a túloldalt egy meleg / trollkodni akaró tini van-e.
Ha még nincs ennyi rutinod akkor simán csak kérd meg, hogy beszéljetek hanggal, vagy videóchaten (akár arc nélkül is).
Amúgy meg haver mi is a célod? Találkozó? Akkor ne képküldözgetésbe merülj el, hanem teló és beszéljétek meg a mikor-holt :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!