Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen lányról?
14 éves múlt, és volt már 9 pasival, ebből 5-el járt is, de max 2-3 hónap után dobta mindegyiket. 15-40 évesek voltak a pasijai. Ő kezdeményez, ha bejön neki valaki, nem szégyenlős.
Szerintem ez kicsit durva, igaz külsőleg sokkal éretebb a koránál.
14# szerintem a 12 úgy értette, hogy a lányt kihasználó pedofilokat.
De ha ahogy a kérdező írta 15 fölöttiek voltak azért 12-14 közt lehet, hogy inkább 18 alattiakkal volt, akik meg törvényileg legálisan voltak vele, persze nem kizárt, hogy volt köztük idősebb is.
Onnan tudom, hogy normálisak, mert sokat járok hozzájuk. Barátom a lány. Nekem csak a viselkedésével van bajom, ezt leszámítva jó fej.
12 évesen kezdte kb. akkor már nem tudtuk lebeszélni róla. De akkor legalább korban hozzá valókkal volt csak. Igaz lassan 15 lesz, azt nem tudom idősebbekkel mióta kavar mert ezt titkolja. Szerintem csak pár hónapja, úgyhogy akkor már tuti 14 felett volt.
Vannak akik, mondják, hogy egy nő annyit szexel és azzal, amennyit akar.
Vannak, akik be is bizonyítják.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!