Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen lányról?

Figyelt kérdés

14 éves múlt, és volt már 9 pasival, ebből 5-el járt is, de max 2-3 hónap után dobta mindegyiket. 15-40 évesek voltak a pasijai. Ő kezdeményez, ha bejön neki valaki, nem szégyenlős.

Szerintem ez kicsit durva, igaz külsőleg sokkal éretebb a koránál.

szept. 10. 00:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%
Kamu
szept. 10. 05:56
 12/24 anonim ***** válasza:
54%
Ha 14 évesen mar ennyi pasival volt akkor nem ma kezdte, tehát bőven 12 éves kora előtt, az a véleményem hogy meg kene keresni a sok pedofilt és rendesen megbuntetni
szept. 10. 06:50
 13/24 anonim ***** válasza:
67%
Szívesen megismerném
szept. 10. 07:34
 14/24 anonim ***** válasza:
49%
12 -es hogy érted? Hogy pedofilek kapják el és verjék el vagy hogy? Én jártam így.....na mindegy. Hagyátok békén,valami oka van hogy ezt csinálja
szept. 10. 07:56
 15/24 anonim ***** válasza:
Hogy kötődési gondjai lehetnek.
szept. 10. 08:21
 16/24 érdeklődő35 ***** válasza:

14# szerintem a 12 úgy értette, hogy a lányt kihasználó pedofilokat.

De ha ahogy a kérdező írta 15 fölöttiek voltak azért 12-14 közt lehet, hogy inkább 18 alattiakkal volt, akik meg törvényileg legálisan voltak vele, persze nem kizárt, hogy volt köztük idősebb is.

szept. 10. 09:57
 17/24 anonim ***** válasza:
#10 hát nem érzelmeket kell növeszteni az ilyen felé, csak kemény farkat..
szept. 10. 10:14
 18/24 anonim ***** válasza:
#10: kell a francnak az ilyen. Csak sajnos női oldalon is kevés a kivétel, és a kivételek nem nagyon találják meg egymást.
szept. 10. 10:17
 19/24 A kérdező kommentje:

Onnan tudom, hogy normálisak, mert sokat járok hozzájuk. Barátom a lány. Nekem csak a viselkedésével van bajom, ezt leszámítva jó fej.

12 évesen kezdte kb. akkor már nem tudtuk lebeszélni róla. De akkor legalább korban hozzá valókkal volt csak. Igaz lassan 15 lesz, azt nem tudom idősebbekkel mióta kavar mert ezt titkolja. Szerintem csak pár hónapja, úgyhogy akkor már tuti 14 felett volt.

szept. 10. 11:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik, mondják, hogy egy nő annyit szexel és azzal, amennyit akar.

Vannak, akik be is bizonyítják.

szept. 10. 11:33
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!