Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is megélt az átlagostól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megélt az átlagostól, vagy "normálistól" eltérő legelső szexuális élményt? Olyanra gondolok, ami az ő életében a legelső szexuális élmény? Ez mennyire gyakori jelenség? És a történtek milyen befolyással vannak az életére?

Figyelt kérdés

És ezzel számára kvázi ez lesz a normális, vagy etalon élmény.

- Én pld, 11 éves kisfiúként úgy ismerkedtem meg a szexel, hogy egy felnőtt férfi megkért arra, hogy a kezemmel jutassam őt a csúcsra.

- Vagy van olyan haverom, aki 14 évesen 2F 1L felállásban vesztette el a szüzességét úgy, hogy a lány az akkori szerelme volt, a másik fiú pedig egy random beszálló.

Szerintem ezek nem átlagosak.... vagy tévedek....

szept. 9. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

En egy nalam joval idosebb faszival vesztettem el… igazabol nem befolyasolta. Vanilla szex volt, most meg a kemenyebb bdsm ert rajongok😅

21/N

szept. 9. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tévedsz, ezek rohadtul nem átlagosak, főleg a te történeted. Ha valóban igaz, akkor ez szexuális bántalmazás, amiért feljelentést is tehetnél. A 11 év a beleegyezési korhatár alatt van.
szept. 9. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmi extra nem volt benne, az első szerelmemmel (lánnyal) éltem meg először.

F

szept. 9. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Talán annyiban volt különleges, hogy mindketten elsők voltunk egymásnak.

Előző voltam.

szept. 9. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Annyi volt a különleges, hogy kicsuktuk a házból a nagymamát, hogy ne zavarjon minket senki.

16 évesek voltunk és osztálytársak.

szept. 9. 13:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!