Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a fenék jó ehhez a testalkathoz, vagy már aránytalanul nagy? Esetleg valakinek nagyon bejön?
szept. 9. 12:21
A kérdező szavazást indított:
Arányos
Aránytalanul nagy
Arányos, bejön
Aránytalan, de bejön
51 szavazat
1/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az ilyen nagyobb popsikat.
4/9 anonim válasza:
Aránytalan, hiszen felül véknyabb a leányzó.
Na meg egy ilyen alakhoz azért minimum 170 cm-es magasság (vagy annál több) kell, mert minél alacsonyabb valaki, annál aranytalanabb az egész.
De ennél a csajnál szerintem ez így jól néz ki, valószínűleg azért, mert magas.
6/9 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ez szerkesztett kép. Kb. mintha Nyulánykát a Hihetetlen családból létező nőnek vennéd 🤣
7/9 anonim válasza:
No vagyok… de pasikent minden vagyam lenne kutyaban megdugni :D
8/9 anonim válasza:
Nem Ő a legarányosabb nő, de attól még nagyon vonzó.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!