Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szopattak már meg buliban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szopattak már meg buliban?

Figyelt kérdés
Meselnel rola?
szept. 9. 11:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
#20 , erröl eszembe jut az a kép amire az van irva hogy hiába fujod magad 100k-s parfümmel ha a faszod meg rohad
szept. 9. 14:32
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy srác aki nagyon szimpatikus volt. Néhány ital után volt annyi önbizalmam, hogy belemenjek, hogy leszopjam. A végén persze már szopatott is, de nem bántam meg hogy belementem. Azóta sem volt más.
szept. 9. 21:01
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen, valami házibuli volt huszonévesen. Meg tizenévesen az akkori fiúm, szintén házibuliban. Nagyon nincs mit mesélni róla.
szept. 9. 23:19
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de izgat a dolog, nem tudom, hogy a valóságban lenne-e az a helyzet, hogy belemenjek.
szept. 10. 00:51
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, fordult elő. Legemlékezetesebb, amikor két ismerőssel mentünk el amúgy ismeretlen közegű buliba, és rám nyomult egy pasi, szimpi volt, itatott is aztán oda jutott a dolog, hogy kinti udvar egy félreeső részén rossz bútor tárolóban szopás/szopatás lett a dologból. Nem bántam meg, de időben több lehetett, mint amennyinek tűnt, ugyanis addigra már kerestek a többiek, azt hitték, hazamentem. :D

23/L

szept. 10. 09:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!