Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnétek azért, hogy előbbre jussatok az életben? N29
2 éve hajtok egy cégnél , hogy feljebb jussak, de nem sikerül mert mindig a seggnyalók és barátok kapják meg a jó pozíciókat. Hoztam egy döntést amit talán nem kellett volna, de már utána vagyunk szóval "no regret".
Senki sem tudja amit tettem, sem a barátnőm sem a férjem. Tudom nem szép hogy hűtlen voltam, de néha magamra is gondolnom kell. Ezért rossz ember vagyok?
És egy alkalom miatt tartósan ott maradsz a felsőbb szinten amit megkaptal? Vagy megkaptad egyáltalán?
Bar ferfi vagyok meg nem is olyan területen mint te, valszeg. De azert mert egyszer szét tetted a lábad, nemhiszem, h többet ne kéne azert fent maradj. Továbbiakban is képes lennél erre? Férjed szemébe tudsz nézni?
Mi van akkor ha nem jutsz feljebb és a főnököd csak arra fog használni hogy néha aládverjen. Akkor sem mentél előrébb. Mellesleg 2 év az nem sok ha más helyen jobban tudsz fejlődni
Mióta vagy férjnél? A házasságodat feldobni megéri?
Amúgy meg nem. Mert ha annyira jó lennél akkor téged neveznének ki. Szóval valamit rosszul csinálsz ha csak így jutsz előre...
2 év az tényleg nem sok, 5 év az már valami. Személy szerint, én nem ítéllek el, de a tényeket nézve, ez tényleg nagyon csúnya dolog volt az biztos.
Meg, ahogy előttem is írták, ki mondta, hogy 1 alkalommal megelégszik az illető és megkapod egyáltalán az ígért pozíciót és benne is maradhatsz hosszabb távon?
Mellesleg, megint csak nem bántásból, meg nem szeretnék beleszólni, szóval légyszi értsd jól;
Lehet, hogy a munkádban nem volt egy huu de nagy pozíciód, de még azzal is kerestél pénzt + a férjednek is van fizetése. Mit számít, hogy építesz e karriert vagy csak 1-2 szinttel kerülsz csak feljebb, vagy megmaradsz az alap pozíciódban?
Amíg van ott helyed, addig vígan ellehetsz… vagy találsz máshol, jobb fizuval…
Mindazonáltal, hogy kiírtad a kérdést, azt mutatja, hogy a lelkiismeretedben ez téged bánt valahol és megbántad.
Szerintem többet ne csinálj ilyet, legyél extrán előzékeny a férjeddel, ha kell legyen vele egy kiadós…
Többet ér a férjed és a (leendő) családod, mint a munkában nagy karrier futás! Közösen mindent meg fogtok tudni oldani, nem kell egyébb “tilos” megoldásokhoz nyúlni.
Én elítélem az ilyen nőket, akik pin@val akarnak túlélni. Soha eszembe nem jutott volna ez, mint megoldás, pedig rám se mondták még soha, hogy csúnya lennék. Milyen régóta küzdünk a női egyenjogúságért, erre egyesek aláfekszenek mindenki alá, egy kis apróért, meg hogy léphessenek feljebb egyet, és csodálkoznak, hogy sehová nem jutunk, hogy csak egy "p*nát" látnak bennünk a pasik..
Vicc ez az egész. Nézzetek már magatokba kicsit, ti milyen emberek vagytok? Hánynom kell...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!