Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a leg jobban lányos póló,illetve ruha?
Figyelt kérdés
Idősebb domináns férfi vagyok. Van egy fiatal 24 éves fiu szubom, aki érkezik hozzám nemsokára fenekelésre. A tervek szerint jó hurkásra verem a fenekét. Ez melett megkért hogy alázzam meg. arra gondoltam beöltöztetem lány ruhába, és kiviszem a nyilt utcára Budapesten. Olyan lány ruhát szeretnék ráadni, amin nagyon látszik hogy lányos.
Van egy elképzelésem, de te mit gondolsz, milyen az a ruha ami leginkább lányos?
szept. 8. 22:36
1/17 anonim válasza:
2/17 anonim válasza:
A bikinis élményfürdőzés sem egy rossz program, tangás alsóval :D
3/17 A kérdező kommentje:
Én valami egyszerübb utcai ruhára gondoltam ami eléggé lányos.
szept. 8. 23:12
4/17 anonim válasza:
Ez némileg visszafogottabb, de még mindig elég jó elmenni pl. vacsorázni, bulizni, és az utcára se túl sok.
5/17 anonim válasza:
Neccharisnya, miniszoknya, hasat szabadon hagyó toppal.
6/17 anonim válasza:
7/17 A kérdező kommentje:
nem rossz ötletek, de ezek még mindig eléggé elegáns ruhák. olyanra gondoltam amit utcán és otthon is tud hord egy lány, valamilyen poló, illetve valami olyan nadrág pl, ami alól kilátszanának a hurkák a fenekén
szept. 8. 23:41
8/17 A kérdező kommentje:
6-s. anyira nem mondanám öket lányosnak, de nem rossz ötlet. megnézzük hátha találunk ilyet
szept. 8. 23:42
9/17 anonim válasza:
És ez? Ez sokkal lányosabb, és ebből ki lesz a popsi alja is, látszódni fognak a hurkák. Értelemszerűen tangával vegye fel.
10/17 anonim válasza:
Illetve borotváld le a lábát hogy normálisan nézzen ki ebben a picsagatyában. Mellé egy tornacipő, meg egy rövid top.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!