Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kíváncsi hetero/meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Platinumhand kérdése:

A kíváncsi hetero/meleg címkéknek mi értelme?

Figyelt kérdés

Alapból nem pártolók semmilyen címkézést, mert utána, ha azt megfogalmazod, akkor máris egy külső és belső elvárásba/skatulyába kerülsz és megfelelési kényszered lehet. Sokkal egészségesebb inkább azt kommunikálni, hogy éppen mire vágysz.

Ennek ellenére, elfogadom, hogy a hetero, bi és homo címkéknek van értelme.

Miért szükséges ezekhez mégis a kíváncsi toldalék, miért nem vállalható, hogy vágyik az eddig kívánttal ellentétes nemre is, és emiatt definíció szerint bi-nek számít? Mert ez a kíváncsiság afelé hajtja, hogy megélje a vágyát, de lehorgonyozza a jelenlegi orientációjában, és míg a kettő között sodródik bűntudata lesz és nem érzi jól magát, fél cselekedni.

Mi az érv a kíváncsi toldalék mellett?

Szerintetek van értelme?

szept. 8. 22:14
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
5 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nincs értelme a kíváncsi toldaléknak. Márcsak azért sem mert tök hülyén és értelmetlenül hangzik az hogy kíváncsi heteró. A hetero már eleve azt jelenti, hogy valaki csakis kizárólag a másik nemhez tud vonzódni és _képtelen_ a sajátja iránt vonzalmat érezni. Ezért totál ellentmondásos így a "kíváncsi hetero". Érdekes módon kíváncsi homoszexuálisról még nem hallottam. Nem azt mondom, hogy nem létezhet, de eddig még egyszer sem hallottam. Azt gondolom, hogy a "kíváncsi heterók" olyan biszexuálisok akik félnek beismerni, hogy nem heterók és mindent megtesznek azért, hogy csűrjék-csavarják a hetero szó jelentését nehogy a biszexuális szót kéne használniuk.
szept. 8. 23:57
 2/21 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes ez a téma és sokszor szóba kerül. Illetve elég megosztó sajnos.

A saját példám révén én is kíváncsi heteronak vallottam magam.

Igen hajtott a kíváncsiság és érdekelt milyen egy péniszt kényeztetni, milyen mikor a sperma a számban landol.

Milyen élmény a szopás.

Milyen érzés mikor dugják a popsim és prosztata orgazmusom van.

Nos találtam hozzá egy értelmes és tök jó fej partnert.

Na hát megvallom őszintén, nem az én világom a szopás sem hozott lázba. A sperma állaga nem tetszett.

Merevedésem sehogy sem volt.

Sőt az anális szex is furcsa volt és nem azt váltotta ki amit képzeltem. Meg volt és egyfajta semleges érzés volt. Nekem semmi extra dolgot nem nyújtott egyik rész sem.

Számomra ez a kíváncsi hetero.

Ezek után nem érdekel a saját nemem. Kipróbáltam és ennyi. Maradok a nőknél.

Így biszexnek semmiképp nem vallom magam.

szept. 9. 00:29
 3/21 anonim ***** válasza:
66%

#2 igen, de egy igazi heteronak eszébe se jut a saját neme... Szóval benned van némi biszex hajlam, ami nem baj persze.

#1-el értek egyet. Ilyen, hogy kíváncsi hetero, nincs. Egyetértek az általa leírt okokkal.

szept. 9. 01:17
 4/21 anonim ***** válasza:
47%

Hát én inkább nevezném magam perverznek de semmi több.

Nyilván a partner jó fej volt aktus közben. De valahogy ez nem az én világom. Ahogy írtam kipróbáltam nem tetszett ennyi.

szept. 9. 01:21
 5/21 anonim ***** válasza:
44%
Kivancsi heterok a 16 eves tinifiuk, akik kivacsiak a noi testre
szept. 9. 06:45
 6/21 anonim ***** válasza:
52%

Szetintem van értelme a "kíváncsi heteró" kifejezésnek: ameddig nem próbálja ki, addig csak kíváncsi. Azután dől el, hogy biszex, vagy meleg az illető. Esetleg marad heteró vonalon, mert olyan is van.

Saját példám:

érdekelt a fiúk fütyije, nézegettem, fantáziáltam hogy megfogom és akár be is kspom, közben maszturbáltam. Aztán jött az első alkalom, akkorát élveztem mint előtte soha, egyértelműen izgatott és azóta is így van. Szóval a kíváncsiság miatt próbáltam ki és kiderült hogy valóban biszex vagyok.

Akivel először csináltam, heteró maradt, ergo, csak kíváncsi volt, de nem jött be neki a dolog.

szept. 9. 08:08
 7/21 anonim ***** válasza:
0%

Ezt csak a tolakodó buzzancs teszi így fel, azt sugallva hogy azért mindenkit érdekel a saját neme.

Nyugodtan mondhatjuk hogy nagyon buta aki így kérdez.

szept. 9. 08:52
 8/21 anonim ***** válasza:
21%

6. Kár hogy nem érted mi a HETERÓ.

AMit te magadról írsz , te búzás vagy nem heteró és nem kiváncsi heteró.

szept. 9. 08:54
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

8#

Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban!

Értelmezd amit írtam!

Nem állítottam hogy heteró vagyok.

(6)

szept. 9. 09:03
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Igazából 2-es és 6-os válasza miatt lehet azt mondani, hogy nem egyértelmű, hogy van-e vagy nincs értelme. Én azt hittem, hogy valaki csak takarózik ezzel, akár az egész életén keresztül, de úgy tűnik, hogy csóktól análig midnent megélhetnek a kíváncsiak és akkor mondják, hogy nem jön be nekik. Ezzel a meghatározással szerintem együtt tudok élni.

Talán inkább az lehet, hogy gyakrabban találkozunk azzal, hogy valaki ezt tényleg alteregoként használja, hogy ne szembesüljön a biszexualitással.

#7-es: bár egyáltalán nem tartozok neked válasszal, de biszex vagyok, és mind2 nemmel voltam már együtt, szóval tényleg tolakodok mindenhova... És amúgy egyáltalán nem értetted meg a kérdésemety vagy én fogalmaztam nagyon rosszul.

A kérdés pedig onnan jött, hogy pár napja írt egy srác kérdést, akinek sokszorosan több srác partnere volt, melegnek tartja magát, de mostanában fantáziál lánnyal szexelni, és emiatt felmerült benne, hogy kíváncsi meleg lehet-e. Így az az érdekes vagy kérdéses, hogy ez hetero és homo oldalon is megtalálható.

szept. 9. 21:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!