Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez tartozom?
21 éves szűz vagyok még, ne röhögj ki érte. A helyzet az, hogy f@sz tudja, hogy melyik nemhez vonzódom. Nem voltam még nővel soha.
Az utcán egyszerre megnézem a nőket és a férfiakat is. De belül tudom, hogy az aktusra csak nővel lennék képes. A férfival valóra gondolva elborzadok, és tudom hogy az biztos nem lennék képes. A gondolattól is felfordul a gyomrom. Csak is nővel tudnám ezt végrehajtani.
Azonban attól f0sok, hogy nővel való aktus során a szerszám nem akar majd működésbe lépni, ezzel pedig ott maradok letolt gatyával.
G€cire röhelyesen hangzik, de a szerszámom nem is igazán az aktusra lép működésbe sokszor. Nem tudom milyen beteges fétisem van, de a férfiak hajvágása végett indul be az erekció. (Ne kérdezd, nem tudom ez mi a f@sz). Fontos megjegyezni, hogy nem a férfiakra, hanem a férfiak hajvágására.
Esetleg megoldható szerintetek, hogy ezt a fétis kihasználva legyen sikeres az aktus nővel?
(!pls ne oltsatok ki, eleget emésztem magam rajta!)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!