Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiùk, szexi ez a szoknya? Beindulnàtok, ha ebben jönne a làny randira?
szept. 8. 18:26
2/16 anonim válasza:
Ha már ilyen szűk fazon, inkább egy feszülős fekete bőr miniszoknyát jobban el tudnék képzelni, mint ezt.
5/16 anonim válasza:
Milyen lábak jönnének a szoknya alatt?:)
6/16 anonim válasza:
Nekem ez már túl közönséges. Ilyen lakótelepen menő, mindenki megdugta már csajokon képzelem el, lelki szemeim előtt látom a nagy ezüst papagájhintákat is a fülében, erős piros rúzst a száján, a jobb lapockáján mandalatetkót, a vállán a láncos retikült.
De én a farmerszoknyának amúgy se vagyok híve, mert amúgy meg olyan merev anyag, hogy semmit nem mutat a seggből.
Ami viszont cuki tud lenni és szexi az ilyen rövid szoknyából, az a rakott vagy a pörgős-fodros. Mint a csírlídereken.
7/16 anonim válasza:
farmerszoknya sosem indított be, mert nagyon túl merev. sokkal inkább a libbenős szoknyák. vagy ha farmer, akkor short.
8/16 anonim válasza:
Mivel imádom a női lábakat, így igen, mert szuperül látszik a láb.
10/16 anonim válasza:
Minden nagyon oké, csak érdekes, hogy a két térded nem teljesen egyforma.
Nem tudom ennek mi lehet az oka.
Mert az tudott dolog, és természetes,hogy a nők két melle sem teljesen egyforma.
De ez viszont furcsa.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!