Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal, de szex nélkül? Volt már ilyenben részed?
Egy női ismerősöm felvetette már elég régen ezt a dolgot közöttünk. Én hamar lelomboztam eme törekvését. Testileg nem vagyunk egymás ideáljai, belsőre jól elvagyunk, de mégsem passzol ez sem az elvárthoz, vagy keresetthez.
Több elég unalmas barátja volt akik nem voltak vevők semmi izgalmasra. Az egyik erősen vallásos, ez a takaró alatt 1 póz havonta 2x alak volt. Velem elég nyíltan tudott beszélgetni a vágyairól, titkos dolgairól. Elég élénk fantáziája van, de soha nem merte ezeket megélni, nem volt alkalmas partnere.
Most nyáron többször volt, hogy bugyi nélkül jött el találkára egyrészes nyári ruhában ahol beültünk kávézóba, vagy étterembe. Ezeket nagyon élvezte és pedzegette, hogy velem sok újat kipróbálna. Továbbra is hárítottam, nem rég viszont azt dobta fel, hogy lehetne ez amolyan barátság extrákkal. Nem csak beszélgetek ilyen témákban vele nyíltan, meg elfogadom, ha ő mondjuk bugyi nélkül jön egy találkára, hanem belemegyek vele ilyen dolgokba. Azt is megemlítette, hogy ez nem csak addig tartana amíg egyedülállóak vagyunk, hanem kapcsolat mellett is szívesen csinálna ilyen dolgokat diszkréten.
Itt nem lenne szex, csak bizonyos "feladatok" amiket teljesít, vágyak amiket megél, vagyis megélünk. Pár példa: bugyi nélküli séta, játékszerekkel programok, meztelen úszás, erdőben meztelen kikötözés.
Amíg egyiknek sincs más párja, addig lehet.
Utána ezt már nem kéne.
Ezzel nincs baj.
A megcsalással annál inkább.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!