Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Wellnessbe tangás bikini? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wellnessbe tangás bikini? Nem nagyon kihívó? (N)

Figyelt kérdés
Mit gondoltok?

szept. 8. 15:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Miért lenne? Az wellness, nem templom.
szept. 8. 15:22
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Nemtudom mennyire tangás, de egyáltalán nem. Egészen apróban es sima tangában. Többség tapasztalatom szerint abban van.
szept. 8. 15:30
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
ha jó segged van hozzá, miért ne?!
szept. 8. 15:33
 4/16 A kérdező kommentje:
Szerintem formás popsim van viszonylag.
szept. 8. 15:37
 5/16 anonim ***** válasza:
36%
A többi pasinak biztos tetszeni fogsz. Az pefsze kérdés, hogy a női mosdóba hogy úszod meg a hajtépést, a féltékeny riválisoktól? :)
szept. 8. 15:39
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Nyugodtan. Igaz még wellnessben nem voltam benne de én nyaralásra vettem egy szép tangás alsót. Tengerparton a nagyon nagy többség tangában volt.
szept. 8. 15:39
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem azért van egy határ, amit azért illik figyelembe venni, ha ilyen helyre mész "közösségbe".

Ugye vannak olyan fazonú tangák is, amik már szinte nem nevezhető ruhadarabnak (amik még a puncit is alig-alig takarják el). Meg olyan bikini 3szög felső, ami épp csak a bimbó udvart takarja.

Na szerintem az ilyenben már azért illetlenség ilyen helyre menni

De hát kinek milyen az értékrendje ugye.

szept. 8. 15:46
 8/16 anonim ***** válasza:
43%
Hát nem tudom, nekem aztán formás a seggem a sok konditól, de vékony tangát biztosan nem vennék fel, mert ízléstelen proli benyomást kelt :D Csak brazil fazont hordok.
szept. 8. 15:51
 9/16 anonim ***** válasza:
57%

Ha sznobnak hívod azt, aki tudja, hogy illik normálisan felöltözni, akkor igen, sznob vagyok és ezt egyenesen dicséretnek veszem🏆

szept. 8. 16:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem járok nudista strandra, mit mutogassam a feszes szexi testemet öreg bácsiknak? Ha látni akarják, fizessenek érte xD Te meg mutogasd magad annak, akinek akarod, csak nem tudom miért érzed magad ettől értelmesebbnek. Nem vagy az.

szept. 8. 16:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!