Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen masztiztatok először és hogyan?
12 és nem fogod kitalálni, de a bőrt húzogattam a pötsömön!
39/F
10-11 évesen, közben a magyar tanárnőmről fantáziáltam, aki 23-24 éves lehetett akkoriban és minden fiú titokban szerelmes volt belé. Elképzeltem ahogy ott van alattam, anyaszült meztelenül. Kibontott göndör barna hajjal, nem nagy, de szép kerek feszes cicikkel, jó szőrös puncival. (90-es évek elején még nem volt divat borotválni)
Állt a kis kukim és dörzsöltem a lepedőhöz b@szást imitálva, közben smároltam a kispárnát, mintha őt csókolnám. Tudom, szánalmas, de akkoriban ez nekem nagyon jó esti program volt. Nagyfiúnak éreztem magam tőle. Sperma még nem jött belőlem, de az a kielégülés érzés mégis megvolt. Így indult a maszturbálásom. 6.végén egy táborban pedig egy 7.es fiú megmutatta hogy kell kiverni amúgy rendesen. Onnantól már úgy csináltam. Később már csak nőttek a foltok az ágyneműn, pizsamagatyán ahogy kamaszodtam és beindultak a hormonok.
14-15 évesen suli után gyakran összejártunk páran fiúk, haverok és szexújságot nézegetve recskáztunk egymás előtt, akinél épp nem voltak otthon az ősök. Jobb napokon VHS kazetta is akadt, az volt a menyország, néztük szájtátva ahogy a sok nagyf@szú hapsi döngeti a jobbnál jobb nőket és irígyeltük nagyon őket.
44F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!