Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóló? Kb. 11-12 évesen, fürdés közben kipróbáltam a maszturbálást. Az a nagyjából 20 másodperc örökre az emlékeimbe vésődött. :)
Társas? Egy 17 éves, kissé testesebb lánnyal volt egy álmatlan éjszakám. Nagy, formás mellei voltak, kicsit vastagabb dereka és combjai, és eszméletlen csábító illata és íze. A kezdeti visszafogottság után addig kóstolgattuk-kényeztettük egymást, míg reggel lett. Imádtam.
Új helyre költöztünk, és 3 háznyira lakott egy család, ahol élt egy korombeli lány. Utolsó éves középiskolások voltunk mindketten, csak máshol. A szüleink ismerték egymást, így az anyja megbeszélte az enyémmel, hogy tudnék-e segíteni infóból, ezért párszor átjött hozzám a lány Excelezni. Addig sose gondoltam volna, hogy ilyen létezik, de azért örültem rendesen, mert tényleg nagyon szép lány volt. :)
Hát, kezdetben még az is fura volt, hogy ott ült mellettem egy különleges, finom illatú, szép, hosszú hajú, kellemes hangú lány. Aztán pár alkalommal később, amikor csak ő ült a gép mögött, én pedig mögötte álltam, bizony be-benézegettem a ruhájába, amennyire az alatt az 1-2 pillanat alatt lehetett. Felülről sokkal jobban lehetett látni a nem túl nagy, de szép, gömbölyű mellei meztelen bőrét, amit ívesen ölelt körbe a (gondolom push-up) melltartó kosarának csipkés széle. Közben pedig mondtam, hogy milyen paraméterei vannak a darabteli függvénynek, hogy hova mit kell írni, mialatt a makkom izzott és nedvesedett rendesen (természetesen nem az Exceltől).
Sosem lett belőle több, de örökre és őszintén hálás vagyok neki az élményért.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!