Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt az első szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az első szexuális élményed?

Figyelt kérdés

szept. 8. 12:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Közös maszti f/f
szept. 8. 12:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Dugtam egy lánnyal 🤷‍♂️
szept. 8. 12:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Láttam dugni a nővéremet
szept. 8. 12:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Maszti
szept. 8. 12:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Szóló? Kb. 11-12 évesen, fürdés közben kipróbáltam a maszturbálást. Az a nagyjából 20 másodperc örökre az emlékeimbe vésődött. :)

Társas? Egy 17 éves, kissé testesebb lánnyal volt egy álmatlan éjszakám. Nagy, formás mellei voltak, kicsit vastagabb dereka és combjai, és eszméletlen csábító illata és íze. A kezdeti visszafogottság után addig kóstolgattuk-kényeztettük egymást, míg reggel lett. Imádtam.

szept. 8. 12:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Új helyre költöztünk, és 3 háznyira lakott egy család, ahol élt egy korombeli lány. Utolsó éves középiskolások voltunk mindketten, csak máshol. A szüleink ismerték egymást, így az anyja megbeszélte az enyémmel, hogy tudnék-e segíteni infóból, ezért párszor átjött hozzám a lány Excelezni. Addig sose gondoltam volna, hogy ilyen létezik, de azért örültem rendesen, mert tényleg nagyon szép lány volt. :)

Hát, kezdetben még az is fura volt, hogy ott ült mellettem egy különleges, finom illatú, szép, hosszú hajú, kellemes hangú lány. Aztán pár alkalommal később, amikor csak ő ült a gép mögött, én pedig mögötte álltam, bizony be-benézegettem a ruhájába, amennyire az alatt az 1-2 pillanat alatt lehetett. Felülről sokkal jobban lehetett látni a nem túl nagy, de szép, gömbölyű mellei meztelen bőrét, amit ívesen ölelt körbe a (gondolom push-up) melltartó kosarának csipkés széle. Közben pedig mondtam, hogy milyen paraméterei vannak a darabteli függvénynek, hogy hova mit kell írni, mialatt a makkom izzott és nedvesedett rendesen (természetesen nem az Exceltől).

Sosem lett belőle több, de örökre és őszintén hálás vagyok neki az élményért.

szept. 8. 13:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első petting
szept. 8. 13:18
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első maszti.14 évesen.
szept. 8. 13:29
 9/17 anonim ***** válasza:
35%
Amikor meghúztak matekból...
szept. 8. 14:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez jó kérdés. Az első még 5-6 éves koromban volt. Persze azt sem tudtam még hogy mi az. Valami gumis pántot a nyakamra tettem ami kicsit szorította. Ettől tökre felizgultam. Az első tudatos 13 éves koromban az első masztim. 27N
szept. 8. 15:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!