Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sosem volt még alkalmi kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem volt még alkalmi kapcsolatom, lehetőségem lett volna rá többször, de sosem akartam. Most épp az ellenkezője, nagyon kíváncsi lennék. Van még valaki az én cipőmben? 24f

Figyelt kérdés

szept. 7. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Micsoda költöi megfogalmazás! " Van még valaki az én cipőmben?" Egyébként most néztem meg, nincs senki a te cipödben. Már több éve. Elötte még elöfordult, hogy valaki felprobálta de azota senki sincs benne:-)
szept. 8. 00:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök. Üzletekben is mindig raktárból kérem az új cipőket, mert nem szeretem még azt sem ha előttem már felpróbálták:)
szept. 8. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!