Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zárnád le sérülés nélkül?
Állítása szerint több személyisége van, rossz gyerekkor miatt (bántalmazó szülök, testvérek, zaklatás).
Van párja mégis sokszor ő hoz fel erotikus vágyakat, hogy alázzam, mondjam el mindenféle k*rvának. Máskor meg csak sír, hogy őt nem szereti senki önmagáért. Nem kéne beszélgetünk, mert párja van és hasonlók.
Nagyon hullámzó az egész, egy ideig jól ment a kommunikáció, aztán már elvesztettem a fonalat. Le akarom ezt zárni.
Volt már elköszönés, de utána megint keres és hullámzó hangulatának aktuális szövegelése megy.
Csak online beszélgettünk, ha simán letiltom, "eltűnök" nem hiszem, hogy jó lenne számára. Az egészet megfejelve egy kis lelki zsarolással, öngyilkossággal való fenyegetőzés. Ezeknek elébe mentem, megmondtam, hogy ilyenekkel dobálózik, akkor többet nem beszélünk. Állítólag orvos is kezeli, meg gyógyszert is szed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!