Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik a pasiknak a szőrös, nagy kisajkakkal rendelkező húsos punci?
Figyelt kérdés
Ilyenem van, és nagyon undorítónak találom.
Ott van a sok szép, csupasz babapuncis lány, és néhány pasi állítása szerint mégis szebb amit leírtam, de nem értem az okát.
Nagy gátlásaim vannak ez miatt, egyetlen egyszer dugtam, és nem is merek többször.
2024. szept. 7. 19:03
1/27 anonim 

válasza:

(Bennem nagyon erős a gyanú, hogy te inkább pasi vagy, és azért íródott ki ez a kérdés, mert erre izgulsz.)
2/27 A kérdező kommentje:
Hiszel amit szeretnél, de egy szóval sem mondtam hogy szükségem van privátra.
Nem fogok ráírni senkire, képet küldeni pláne nem.
Nekem ez valós problémám, nem vagyok 50es kisfarkú pasi aki nem talál magának nőt ezért kérdéseket ír ki és válaszokra veri a farkát :D
Plusz nem a nőkhöz szóltam hogy pasi lennék.
2024. szept. 7. 19:16
3/27 mantis religiosa 

válasza:

Nagyon jól el lehet játszadozni az ajkakkal, sookal több " mozgástere " van a férfinak, az előjáték során. És állítólag az ilyen adottságú lányok/nők, intnzívebb orgazmust élnek át.
4/27 anonim 

válasza:

Őszinte leszek. Nem tetszik, de mivel nő alapján választ pinát az ember és nem fordítva, ezért amíg nem farkat találok a lába közt, nem érdekel milyen puncija van. Az egész nő érdekel, ha a nőt megkívánom, megkívánom a punciját is. Ha szeretem a nőt, szeretni fogom a punciját is. Nem azért amilyen, hanem azért, mert az övé.
5/27 anonim 

válasza:

A nagy akak ajàndèk. Jobb nyalni mint a babapuncit. Az utóbbinàl nincs akkora mozgàstered. A nagy ajkak közè be tudja furni az arcàt a fèrfi. Èrzed hogy körül ölel. ha ràgugolsz a fèrfi arcàra, akkor az örökkè akarni fogja. A bozont ezt felerösìti. Ez a mindenhol punci èrzès. imàdom. 47f
6/27 anonim 

válasza:

A szőr zavar vagy, nagy kisajkak? Mert ugye a szőrt tudod kezelni. De a kérdésedre válaszolva, engem speciel pont nem zavar
7/27 anonim 

válasza:

Fogadd el hogy valóban van akinek ez tetszik! Hogy őszinte legyek, nem neked kel hogy tetszen legfőképp, hanem a partnernek. Ha a partnerednek terszik, az az igazi visszajelzés! Lehet csupaszon, elvegyül a puncid a többi között, és észre sem veszi egy pasi se. Örülj hogy így sikered van és élvezd a szexet, és a partnered figyeld!
8/27 anonim 

válasza:

Le foglak lombozni kedves kérdező, de a mentálisan érett férfiak elég kis %-ának tetszik a csupasz babapunci. Legtöbben a normális, természetes puncit kedveljük, nagyajkakkal, szőrrel v szőr nélkül, mindegy, ahogy előttem írták, a nő a fontos, nem a puncija.
9/27 anonim 

válasza:

Az a lenyeg kihez tartozik nm az h h nez ki. Persze extrem eseteket leszamitva
10/27 anonim 

válasza:

Az enyém is ilyen,de tényleg tetszik,aminek én csak örülök,bár nekem a szőr változó,néha leszedem,néha hagyom,most az utóbbi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!