Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon undi,ha egy lány/nő nagyon szőrös?
Figyelt kérdés
Szinte minden testrészemet borotválom,mert nagyon meglátszik a sötét szőröm,emiatt jópár megjegyzést kaptam már.szept. 7. 02:47
1/12 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák,nekem beleférne 😉
2/12 anonim válasza:
Nekem pl nem jön be, de ismerek olyat akinek meg kifejezetten tetszik.
3/12 anonim válasza:
Nem azért szeretek valakit mert szőrös vagy nem szőrös
4/12 anonim válasza:
Ha intim részén, az nekem pont vonzó. Kéz, láb az nem annyira. Bár láttam már olyan csajt, akinek szőke pihék voltak, az nem gáz.
5/12 anonim válasza:
Meg lehet kövezni, de nekem tetszene. Főleg akkor, hogyha intim területen szőrös. De nem vagyok szőr fetisiszta így tökéletesen el tudom fogadni, hogyha esetleg nem az. Nekem azzal sincsen semmi problémám.
6/12 StevenUp válasza:
A körszakáll lehet zavarna engem is.😆 De csak nem vagy annyira szőrös, hogy tokától bokáig borotválkoznod kellene
7/12 anonim válasza:
Izlesek es pofonok . Nekem kicsit elvenne a kedvem .
8/12 anonim válasza:
A látványos arcszőrzet nem tetszik, de megjegyzést soha nem tennék rá. Máshol egyáltalán nem zavar.
9/12 anonim válasza:
Egyik haverom csaja is teljesen szörös, nem is borotválja magát sehol. Elvoltunk strandolni együtt és engem kifejezetten beindított a csaj látványa. Szóval nekem bejön. :)
10/12 anonim válasza:
Ha nagyon szőrösödsz akkor neked valami hormon zavarod lehet.
Ezt kellene kivizsgálni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!