Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ, hogy a férfinek (közvetlen) egymás után hány orgazmusa van? Egy esetleg több?
Én és a párom jó fél éve szexelünk napi rendszerességgel. Ha az időnkbe belefér egy egy alkalommal 2-3 kört is csinálunk. A páromnak alap esetben kell egy kis idő (10-15 perc) és újabb ráhangolódás hozzá, hogy felálljon, ami szokványosnak mondható.
Viszont szeretem kézzel szájjal kényeztetni ilyenkor sokszor játszunk a határon. A minap is vertem a farkát a szokásos módon, idővel elélvezrtt. A levezetö simigatás közben furcsa volt hogy továbbra is nagyon kemény így folytattam tempósabban. Pár percre rá újabb adag landolt rajtam hangos nyögések közepette. Elmondása szerint ilyet még nem élt át és hogy az elsőnél még ismeretlen érzés volt, nem tudná mihez hasonlítani, a második a szokásos, csak kirobbanóbb.
Mi okozhatta a dupla ejakulálást? Lényegében semmi különöset nem csináltam a szokásosunkhoz képest. Szeretnénk valahogy megismételni.
Előre is köszönöm.
23F 25L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!