Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lenne izgató egy lánynak az erotikus masszázs?
Figyelt kérdés
1. Tényleg van masszőr végzettsége a masszőrnek. 2. Van gyakorlata az erotikus masszázsban. 3. Diszkrét és megbízható. 4. Jóképű a masszőr. 5. Csak, ha a barátnőm is velem van. 6. Csak ha a párom is jelen van. 7. Egy különleges helyszínen.szept. 6. 18:02
3/13 anonim válasza:
Legyen jóképű és magas 185cm+
Nem baj ha nem szakember
Ebben az esetben a test kárpótolja a tudást
5/13 anonim válasza:
Nyolcadik opció: csak ha nagyon nagyon nagy az intim mérete a masszőrnek
6/13 anonim válasza:
Szerintem akkor lenne a legizgalmasabb egy lánynak , ha a masszázs után jól meg is kefélnék .
Szerintem az úgy egy méltó és kielégítő befejezés volna és boldogan s elégedetten távozhatna .
7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem az a lánytól függ, hogy szeretne-e mást is a masszőrtől, ezt rá kell bízni. Meg persze az sem árt, ha a masszőr is vonzónak tartja a lányt.
dec. 11. 13:26
8/13 anonim válasza:
7/
Igen , mindenképpen kell hozzá a kölcsönös szimpátia .
6 - voltam .
10/13 anonim válasza:
Ha a masszőr is lány , a kölcsönös szimpátia akkor sem árt .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!