Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok volt,hogy csak kivertétek a srácnak?
Figyelt kérdés
Ha igsn miert nem volt szopas vagy aktus?szept. 6. 00:43
1/12 anonim válasza:
Toxic kapcsolat, nem volt kedvem ehhez se mar
3/12 anonim válasza:
A fogát? Igen, 1* egy pörgővel kick-box edzésen.
4/12 anonim válasza:
Buli előtt a parkban kivertem a pasismnak mert nagyon kanos volt és hogy nyugodjon már le
5/12 anonim válasza:
Nálam volt már ilyen mikor szexkapcsolatban voltam a nő partneremmel.
Tetszett neki és valahogy ez nagy fétise volt neki.
Masszázs olaj és hihetetlen dolgokra volt képes a kezével is.
6/12 anonim válasza:
Nekem sokszor volt mar hogy csak kiverte baratnőm mert azt akarta hogy jo legyen nekem.
Persze enis viszonoztam.
8/12 anonim válasza:
gimis koromban amíg még szűz voltam rengetegszer.
Nagyon tetszett a látvány ahogy spriccelt, szívesen csináltam.
Naiv kislány voltam, később jöttem rá csak, hogy ez azért nem csak szórakozás, hanem intim dolog, de addigra sok srácnak kivertem.
Utána már nem volt ilyen, ha csak ki akarom elégíteni az aktuális pasimat, már inkább szájjal csinálom, ritka hogy csak kézzel.
9/12 Laylah válasza:
Nem. Fura, nagyon sok mindent kipróbáltam már, de ez még sosem fordult elő.
10/12 anonim válasza:
Persze, sokszor volt ilyen jó a szexuális élet része ez is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!