Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Kinek volt korulmetelese? Hogyan zajlott?
Figyelt kérdés
Hány évesen?szept. 5. 07:25
2/5 A kérdező kommentje:
Hogyan zajlott 1 es
Hol csináltak
szept. 5. 07:38
3/5 anonim válasza:
Kórházban. Mondjuk az asszisztens csaj elég jó nő volt, de kibírtam merevedés nélkül.
4/5 NNNándi válasza:
Idő pontom volt már. Elötte a doki megnézte. Beteg felvétel majd kórteremben várakozás. Beavatkozás előtt pisi. Műtőbe be nadrág alsó le. Paravánnal eltakarták az érintett részt. 3-4 szuri a műtéti területre. Nekem a makkomba adták az érzéstelenitést. Nem kellemes de ki lehet bírni. Beavatkozás kb 10-15 perc. Kötözés majd kb. 1 óra pihi a kórteremben. Záró jelentés és időpont kontrollra.
5/5 anonim válasza:
Igen,a területet injekciózzák nem éreztem semmit.
Másnap el is engedtek de nagyon csúnyán nézett ki.
Pisilni is alig tudtam.Egy hétig biztos nem állt fel és szex is csak egy hónap után volt.
Most utólag nem is bánom sok csajnak tetszik,könnyebb tisztán tartani.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!