Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férjes asszony önkielégít,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmat001 kérdése:

Férjes asszony önkielégít, normális?

Figyelt kérdés

Röviden

Szar a szexuális életünk, hüvelyi orgazmust nem tudok elérni a férjemmel. Csak megjátszom a nyögéseket, hogy élvezem hogy neki jó legyen. Tudom hogy az én hibám is, hogy megjátszom de ezt én már elfogadtam így ahogy van.

Mivel nem kapom meg tőle az orgazmust ezért inkább magamhoz nyúlok ha dolgozni van.

Van más is aki masztizik házasságon bevül? Mi a véleményetek róla?

szept. 4. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az önkielégítés normális a szexuális életed nem. Ha nem tudja, hogy jó neked nem is lesz jobb. A legnagyobb becsapás mindkettőtöknek, hogy megjátszod. Annyi módja van annak, hogy neked is jó legyen. Csak nyitottnak kéne lenni és őszintén kommunikálni.
szept. 4. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Az semmire nem jó ha megjatszod. Ez egy gyenge kapcsolat őszinteség nélkül.
szept. 4. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az teljesen normális ha maszturbálsz akár kielégülsz akár nem. Ez az életünk része akár csak a férfiaknak is. Én naponta maszturbálok akár van szex akár nincs pedig kielégülök szex közben is. Egyszerűen úgy érzem hogy szükségem van önmagam szeretgetésére kielégítésére is amellett hogy a férjem is szeret kielégít.

55

szept. 7. 04:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Maszti teljesen normális. 45N
szept. 7. 04:57
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
Kevesen tudják elérni a hüvelyi orgazmust. Én rá szoktam segíteni vibrivrel vagy csíki szivoval és akkorát élvez mit 6 másik.
szept. 7. 18:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!