Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tágul ki hamar a barátnőm?
Figyelt kérdés
Mikor szexre kerül a sor szépen felizgul a párom, jól benedvesedik, előjáték és kellő izgatás után beteszem neki a farkamat, ekkor még jó szűk a puncija, de nagyon hamar (kb. 1 perc alatt) olyan szinten kitágul és nedves lesz, hogy sem én sem ő nem érzi aztán hogy benne vagyok. Miért van ez?szept. 4. 09:39
1/8 anonim válasza:
Probald izgatni a csiklojat hatha az elvezettol osszeszukul/raszorit. Szerintem kello mennyisegu intimtornaval tudna tudatosan is.
(En nem tudom iranyitani, de az esetek 90%aban kelloen raszoritok a partneremre. 21/N)
2/8 anonim válasza:
Kicsi a cerkád! xdd
Minden lány kitágul dugás közben ha fel van izgulva.
Szerinted miért szeretjük jobban a nagyfarkú fiúkat...?? ;)
Szívesen! :)
4/8 anonim válasza:
2. Ez baromság. Ti is tudjátok, hogy ez genetika. Ugye tudod, hogy amit művelsz, az burkolt testszégyenítés?
5/8 anonim válasza:
#2 nekem mostani barátnőm alig tágul valamit szex közben. Volt korábbi aki meg igen. Szóval ez elég egyén függő, hogy mennyire.
6/8 anonim válasza:
5# össel értek egyet.
Én is tapasztaltam, hogy egyik nő nagyon kitágul, ha kellően felizgul, a másik nem annyira és szorít egyfolytában.
Közepes a farkam vastagsága amúgy, és nem is attól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!