Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántó ha ezt mondom?
Figyelt kérdés
Elég gyorsan el mentem (nem szoktam annyira) és amikor a barátnőm kérdezte hogy ennyi? Akkor nevetve azt mondtam hogy neked is ugyan annyi időd volt elmenni. Ezen ő nagyon besértődött. De én teljesen nem értettem hogy , hogy tudta ezt magára venniszept. 3. 20:42
1/11 anonim válasza:
Inkább az volt a problémája, hogy az ő elélvezésével nem foglalkoztál.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem , mert hozzám vagta hogy hogy mondhatok ilyet
szept. 3. 20:52
3/11 anonim válasza:
Ez viccnek is rossz, és az volt sértő, hogy ahelyett, hogy elkezdted volna pl orálisan kényeztetni, hogy neki is orgazmusa legyen, egy ilyen arrogáns mondatot sikerült kinyögni. Mert akkor legközelebb marad a jobbkezed. Mert maszturbálni o is tud, tehát minek is vagy ott, ha még a csúcsra se tudod juttatni?
4/11 anonim válasza:
Szerintem azt kérdezni, hogy "Ennyi?" az gázabb. MErt az egy rossz hangulú dolog, csoda, hogy te viccre tudtad venni. Szerintem ő reagált eredetileg is ultra gázan és aztán is. Ha pozitívabb tovább lehetett volna menni valamilyen irányba ő blokkolta ezekkel a dumákkal.
5/11 anonim válasza:
Ezt már én is megkaptam hogy nekem is ugyan annyi időm volt.
Szégyen aki ezt mondja.
És az is szégyen hogy ott van mellettem egy fasz és masztizni kell szex után mert leszar a párom.
Inkább gondolkodj el azon hogy nem vihogva ezt mondod hanem kielégited a csajt.
Aztán megkérdezed hogy na ennyi elég vagy még szeretnél?
Inkább bedobod ezt a dumát helyette gratulálok.
6/11 anonim válasza:
Ez kb. olyan szintű "vicces" prosztósság, mint röhögni a fingáson. Egy bunkó, önző beszólás volt ami csak 15 évesek körében vicces.
8/11 anonim válasza:
a 4-es jól írta. de persze a csajok azt mondanak amit akarnak, nyilván a többi nő mellé áll, vagy a sok simps pasi
9/11 anonim válasza:
Miert nem mondtad neki azt hogy színlelje az orgazmust ahogy szokta 🤣🤣🤣Amugy a nonek biologiaiag nem kell élvezniuk, csak féltékenyek a ferfiakra, hogy amig a ferfiak elvezik a szexet, ok nehezen
10/11 anonim válasza:
Rúúgd ki a frigid picsát ha ilyen béna hogy nem tud elélvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!