Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy haver csajnak mondtam akivel jóban vagyok, miért mondta ezt?
Figyelt kérdés
Mondtam neki konkrétan hogy végigcsókolgatnám a testét, erre azt mondta hogy ezt neki fel kell dolgoznia. Ez azt jelenti hogy elutasított?szept. 3. 10:41
3/11 A kérdező kommentje:
Értem, ezek szerint ha így reagált akkor bizony csak barátilag tekint rám...
Dícsért pedig éppen eleget, hogy milyen jó pasi vagyok, azért éreztem magam nyeregben, de sajnos "ledobott a ló" Igy jártam.
szept. 3. 11:21
4/11 anonim válasza:
3: ezt majd akkor jelentsd ki, ha feldolgozta! Majd mesélj.
5/11 anonim válasza:
Idióta hárító mondat. Ha a nők nem akarnak egyértelműen nemet mondani, vagy foglalkozni valamivel, akkor azt mondják, hogy "át kell gondolnom", "adj időt" és hasonló dumák.
6/11 anonim válasza:
Azért majd kérdezz rá időnként, hogy feldolgozta-e már, és mi jött ki!
7/11 anonim válasza:
Azért ez így elsőre a nagy büdös semmiből lehet, hogy erős kezdés. :D
8/11 anonim válasza:
Még biztos, hogy ez így kuka, de 70 százalék.
9/11 anonim válasza:
Egy biztos, ő nem akarja ugyan ezt csinálni veled...meg azt se, hogy te csináld meg ővele
10/11 A kérdező kommentje:
Igen ez bukó, énis így gondolom, de annyi van hogy elég jól ismerjük egymást azért, de mivel folyton a nyakamaon lógott, sőt bókolot is de ezek szerint csak bartilag, gondoltam bepróbálkozok... Ejj nem akar róla beszélni, úgyhogy ennyi volt
szept. 3. 15:43
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!