Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melltartó nemhordás és szexual...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melltartó nemhordás és szexualitás közt van összefüggés?

Figyelt kérdés
Lányok! Aki rendszeresen nem hord melltartót, az szexiskedőbbnek tartja magát, esetleg gyakran szexel? Aki pedig csak időnként nem hord, neki van olyan, hogy szexuális szándék áll mögötte?

szept. 3. 09:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az önkifejéshez van köze.
szept. 3. 13:16
 12/16 anonim ***** válasza:

10-es tűpontosan látja.

3

szept. 3. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:

"egyszerűbb és egyenesebb lenne azt mondani, hogy most ez a divat és megyünk a csorda után"

Alapvetően egyetértek veled, de nem látom ennyire feketén-fehéren. Szerintem van az egyéni preferencia, és a divat, ami cimkézi a viselkedést, és ezzel bátoríthatja, vagy nehezítheti.

Vegyük A, B és C kisasszonyt. A utálja a melltartót, ha tehetné sosem hordana. B szégyellős, irtózik attól, hogy valaki a bimbója kontúrjait lássa. És adott C, aki menő akar lenni.

Ha az átlátszó bimbó igénytelenségnek számít, akkor mindhárman szivacsosat fognak hordani, mert C szerint ez a menő, B amúgy is ezt hordott volna, A meg nem akar egyedül lenni melltartó nélkül, pláne nem igénytelennek bélyegezve.

Ha meg a szabadság és kényelem jelképe lesz a melltartó eldobása, akkor C szemrebbenés nélkül vált, A felkiált, hogy végre bazmeg, B meg le sem szarja, ő marad így.

Ezek közül esetleg C lányt nevezném divatkövetőnek, a többiek inkább csak nem akarnak direktben szembe menni.

szept. 3. 16:07
 14/16 anonim ***** válasza:

13

Nem rossz érvelés ez sem.

De az tényleg igaz, hogy a kényelemre való hivatkozás eddig nem volt sehol, szerintem van ebben valami képmutatás (= nem, nem azért vagyok átlátszó bimbóval az utcán, mert Dua Lipa meg Miley Cirus ezt teszi, hanem mert kényelmes). Ha valami kényelmes, akkor az akkor is kényelmes, ha nem divat. Namármost 15-20 éven át hallgattuk a másik érvelést, hogy nemcsak prosztóság bimbót virítani, de melltartó nélkül nem kényelmes, mert a mellek szabadon élik a saját életüket a gravitációban, és úgy nem lehet semmilyen tevékenységet végezni.

Tavalyelőtt még a hónaljig felhúzott, bokát villantó, veknisegget csináló farmer volt a kényelmes bő pólóval. szigorúan betűrve. Most meg a seggvágatba szippantódó, puncidomborító sztreccsnacika cicitoppal a kényelmes. 🤷🏻‍♂️

szept. 3. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Értelek teljesen: amikor valaki szemrebbenés nélkül belöki, hogy azért nem vesz fel melltartót, mert így kényelmes, miközben pontosan tudod, hogy tavalyelőtt még rohadtul fel nem vette volna, az megmosolyogatatóan átlátszó képmutatás. Úgy állítja be magát, mintha őt nem befolyásolnák a trendek, miközben nagyon is.

Én csak azt mondom, hogy nem feltétlenül az az egyetlen őszinte válasz, hogy "megyek a csordával". Lehet ugyanolyan őszinte, hogy "kényelmes, és végre nem néznek miatta igénytelennek".

szept. 3. 16:54
 16/16 anonim ***** válasza:
81%

10 voltam

Persze, nyilván sosem ennyire fekete fehér, főleg a fiatalabbakról beszélek, akiket jobban befolyásolnak az aktuális trendek. Vagy ott vannak a nagymellűek, akiknek meg pont rohadtul nem kényelmes, ha nem vesznek melltartót, ezért árnyaltabb a kép. Ezt az egész helyzetet alapvetően az szülte, hogy a melltartó funkcionális ruhadarabból esztétikai ruhadarabbá vált, az is hordja, akinek nem indokolt, mert ezt nevelik a lányokba kamaszkortól, hogy neked már kell melltartó, hiszen elértél abba a korba. Ha már szóba került a mellek szexualizálása, valaki magyarázza már meg, hogy miért van az, hogy egy dekoltázs, amit mi férfiak nehezen tudunk produkálni (a kőműves verziót most hagyjuk), az teljesen elfogadott, akár munkahelyen is, formális környezetben, de egy mellbimbót, ami ugyanúgy megvan a férfiaknak is ki kell cenzúrázni, nem látszódhat.

szept. 3. 20:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!