Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aludtál már megkötözve?
Egy holland domina stúdióban volt ilyen lehetőség, B&B, alvás zsákban, az ágyhoz kötözve, pelenkában.
Érdekel a restraint world életmód 24/7 bilincsviselés, aminek része a bilincsben alvás is. Szeretném ebben fejleszteni magam.
Kétszer-háromszor kipróbáltam a bilincsben alvást.
A két kezemet összebilincselve elöl, rendes fém, zsanéros bilinccsel; bár nem volt túl szorosra kattintva, csak annyira, hogy még könnyen meg tudjam fordítani benne a csuklóm, ha a másik oldalamra fordulok.
Mindannyiszor meglepően könnyen elaludtam így. Bár az éjszaka folyamán felébredtem (nem tudom mennyi idő múltán), de nem a bilincs miatt; különben is így szokott lenni (nagyon rossz alvó vagyok).
Csak annyiban zavart a bilincs, hogy nem tudtam rendesen magamra teríteni a takarót ha megfordultam, így fáztam.
Viszont extra "élvezetet" sem okozott a bilincs alvás közben, hiszen nem voltam "eszméletemnél".
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!