Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aludtál már megkötözve?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aludtál már megkötözve?

Figyelt kérdés
Aludtál már meg vagy kikötözve, esetleg bilincselve? Ha igen ez szexuálisan fel is tud izgatni?

szept. 3. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert kényelmetlen.
szept. 3. 08:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bilincsekben már párszor igen.
szept. 3. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
...ja be is huggyoztam...🤣🤣
szept. 3. 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy holland domina stúdióban volt ilyen lehetőség, B&B, alvás zsákban, az ágyhoz kötözve, pelenkában.

Érdekel a restraint world életmód 24/7 bilincsviselés, aminek része a bilincsben alvás is. Szeretném ebben fejleszteni magam.

szept. 3. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ó, így teltek a gimis éveim a koleszba.
szept. 3. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgatna.
szept. 3. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen szoktam megbilincselve aludni. Van több kéz és láb bilincsem is. És igen, nem kicsit tud ez felizgatni, és főleg az hogy ilyenkor magamhoz sem tudok nyúlni
szept. 3. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer-háromszor kipróbáltam a bilincsben alvást.

A két kezemet összebilincselve elöl, rendes fém, zsanéros bilinccsel; bár nem volt túl szorosra kattintva, csak annyira, hogy még könnyen meg tudjam fordítani benne a csuklóm, ha a másik oldalamra fordulok.

Mindannyiszor meglepően könnyen elaludtam így. Bár az éjszaka folyamán felébredtem (nem tudom mennyi idő múltán), de nem a bilincs miatt; különben is így szokott lenni (nagyon rossz alvó vagyok).

Csak annyiban zavart a bilincs, hogy nem tudtam rendesen magamra teríteni a takarót ha megfordultam, így fáztam.

Viszont extra "élvezetet" sem okozott a bilincs alvás közben, hiszen nem voltam "eszméletemnél".

szept. 5. 11:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!