Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aszexuális lehet szerelmes?
Figyelt kérdés
Nem éreznek szexuális vonzalmat.De mi a helyzet a szerelemmel?Tudnak szerelmesek lenni?szept. 2. 22:47
2/9 anonim válasza:
Tudnak. Aki nem tud, az aromantikus. A szexuális és az érzelmi vágy két különböző dolog, nem függnek szorosan össze, bár általában együtt járnak.
3/9 anonim válasza:
Az aszex nem aromantikus
Sőt pont az a normális ha nem akar ilyen gusztustalan dolgot csinálni a szerelmével mint a szex
6/9 anonim válasza:
Igen, tudunk. Aszex, de homoromantikus férfi vagyok. Párom is volt már.
Minden jó volt és sok szépet éltem át. Egy ideje próbáltam ismerkedni, de valahogy egyre nehezebb, mert a testiség mindenhol elnyom mindent :/
7/9 anonim válasza:
Aki csak aszex és nem aromantikus, az tud szerelmes lenni. Nagyon is.
Vannak olyan aszexek, akik plátói szerelemre hajlamosak, mások elérhető emberbe lesznek szerelmesek, és ha elég szerencsések, akkor boldog szexmentes párkapcsolatban élhetnek.
8/9 anonim válasza:
A 3. válaszoló olyan jól megfogalmazta, én is így érzem.
9/9 anonim válasza:
Persze. Raadasul az aszexualitas is egy spektrum. Sokaig azt hittem teljes mertekben aszex vagyok, aztan beleszerettem a paromba. Igaz, meg igy sem normalis a libidom, de sokkal kozelebb kerultem a demiszexualitashoz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!