Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális szex után fájdalom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex után fájdalom?

Figyelt kérdés

Párommal nagyon szeretjük az anális szexet. Sokszor én kérem ,és akkor nagyon jó . Viszont utána meg van hogy hetekig nagyon fáj.

Kellően sikositva van,nincs extra nagy mérete, olyan normális.

Nektek is fáj utána? Barátnőm szerint nem kéne ,mert ők vannak napok hogy egymás utáni napokon ,úgy is csinálják. Nem kérek privát üzenetet köszönöm !!!

szept. 2. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Két egymás utáni nap nekem nem menne. Ha egy este csináljuk, még a másnap reggelt követő reggelen is érzek valamit.
szept. 2. 20:58
 2/10 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Hát elő fordul az ilyen főleg ha durván csinálják
szept. 2. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

2 nap egymás után már sok.

Nekem az is sok ha anál szex után eltelik valamennyi idő és csak az ujját dugja be.

Kellemetlen érzés valamikor fáj is.

Nekem ráadásul anál után nem csak ott fáj de a hasam is és megy a hasam tele vagyok széllel. Nem szeretem csak nagyon ritkán.

szept. 2. 21:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Hasam nekem is megy utána és sajnos az is fájdalmas olyankor.
szept. 2. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Ugye azt tudjátok ha fáj az nem jó? Ha fáj a wczés az sem. Megéri az egészségeteket tönkre tenni egy fiú miatt, akivel valószínüleg pár év múlva már együtt sem lesztek?
szept. 3. 08:12
 6/10 A kérdező kommentje:

A férjem és a gyerekeim apja, de persze ettől bármi adódhat pár év múlva. Viszont nem így kell szerintem hozzá állni egy kapcsolathoz.

Nem miatta van , hanem mert én szeretem így 😄 Szerintem ő elvan enélkül is.

szept. 3. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem neked nőként mivel jobb ha popóba csináljátok mint punciba?

Egyszerűen nem tudom ezt nőként elképzelni. 😀

szept. 3. 15:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom ezt elmagyarázni. Gondolom több idegvégződés van ott, ez lehet a magyarázata. Előbb van orgazmusom is úgy.
szept. 3. 17:56
 9/10 anonim ***** válasza:
38%
#8 ezt, hogy érted, nem is csinálod kézzel közben magadnak és elmész? :o
szept. 3. 21:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen úgy értem
szept. 4. 00:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!