Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az életben is ennyi beteg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életben is ennyi beteg, perverz ember van, vagy csak ez az oldal vonzza őket?

Figyelt kérdés

Elszomorító, hogy mennyi olyan kérdés és válasz van, ami eltér a normális szexualítástól, az esetek többségében pszichiátriai eset, de semmiképp sem nevezhető normálisnak. (lábfétis, seggszagolgatás, pisi, használtbugyi, taposás, állandó farokméregetés, hülye helyekre élvezés, stb. és akkor még a nem normális nemi aktusokról nem is volt szó) Nem azt mondom, hogy néha nem lehet eltérni a hagyományos pózoktól és nem fér bele a puncin kívül más is, de ennyire?

Itt már senki sem szeret pénisszel punciba szexelni, normális módon élvezni?

A való életben is ennyire kifordultak az emberek magukból, ennyi szexuálisan aberrált, beteg, pszichopata van, vagy csak ezen az oldalon gyűltek össze ennyien?

szept. 2. 07:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem a gyk vonzza a betegeket, hanem a szexualitás témakör koncentrálja a perverzeket. Ha belegondolsz, ez logikus: egy foci topikba sem azok fognak aktívan írogatni, akik négyévente megnézik a vb döntőt, hanem a focibolondok, akik hasonlóak társaságát keresik.

De itt nem áll meg a sztori, mert nem csak több a perverz, de még ők az aktívabbak is. Én 10 éve írogatok ide többé-kevésbé rendszeresen, de pl kérdést soha nem írtam még ki. Kezdeményezni több motiváció kell, mint reagálni; ez a motiváció jöhet sok mindenből, ezek egyike lehet a kielégületlen perverzió.

De még mindig nincs vége, mert az anonimitás is torzít a képen. Egyetlen lábszagos perverz kellő aktivitással egymaga is eléri, hogy állandóan terítéken legyen a lábszag téma. Ha ki lenne írva a neve, azt mondanád, megint ez a gyökér, így meg azt modnod, már megint a lábszag. Végül untig elég, ha van 5-10 kőkemény aberrált arc, egy ekkora fórumon simán fenn tiurják tartani azt az érzetet, hogy itt tele vagyunk szélsőségesen aberrált emberekkel.

És végül te magad is torzítod a képet. Eleve az extremitásokra jobban felfigyelünk, de ha ráadásul kialakult egy prekoncepciód is, akkor többszörösen észre fogod venni azt, amire figyelsz. Felütöttem a szexualitás kérdések első oldalát, és 25 kérdésből úgy kettőre mondtam rá, hogy konkrétan perverzióról szól. Az nem annyira extrém, főleg ha a fenti három pontot is figyelembe veszed. Csak hát azt fogod mondani, "na már megint egy savanyú lábszag, tessék ott meg használt bugyi, át mi van itt?"

szept. 2. 09:53
 12/28 anonim ***** válasza:
#9 látom fontosnak tartottad ezt leírni :) jól van, ügyes vagy :)
szept. 2. 10:19
 13/28 anonim ***** válasza:
66%
Abszolút nem volt fontos, csak ez jutott az eszembe, téged olvasva :)
szept. 2. 10:23
 14/28 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy célja lehettem a rosszindulatodnak. Ez volt a napi jócselekedetem :)
szept. 2. 10:25
 15/28 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező!

Ha valaki szereti a puncit misszionáriusban dugni, az nem fog erről kérdést írni / ilyen kérdésre válaszolni, mert miért is tenné?

A főzésről szóló fórumon se szoktak a tea készítéséről értekezni, mert ugyebár azzal kapcsolatban nem sok kérdés merül fel.

szept. 2. 12:36
 16/28 anonim ***** válasza:
50%

"A főzésről szóló fórumon se szoktak a tea készítéséről értekezni"

Pontosabban nem a hétköznapi filteres tea főzéséről, de az extremitásokról igen.

szept. 2. 13:34
 17/28 anonim ***** válasza:
55%
17: pontosan, jogos a kiegészítés!
szept. 2. 13:53
 18/28 anonim ***** válasza:
Ilyen ez az oldal, akik egész nap itt lógnak, azok többsége nincs rendben magával. A "Felnőtt párkapcsolatok" kategória meg a másik véglet, ott már azzal ki lehet érdemelni az "állatis ösztönlény" címkét, hogy férfiból vagy és szeretsz szexelni a pároddal.
szept. 2. 15:37
 19/28 anonim ***** válasza:

Igazából az, hogy itt írásban kell megnyilvánulni az igazi hülyéket elriasztja.

Néha van egy-két próbálkozó, de a kemény mag távol marad.

Egyszerűen túl sok itt a betű az ő képességeikhez.

szept. 2. 16:32
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező ostoba, nem tudja mit jelent a pszichopata.
szept. 2. 17:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!