Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, rossz érzéssel tölt el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, rossz érzéssel tölt el ha maszturbálás közben ott van a barátnőtök?

Figyelt kérdés
Mikor meg van olyankor nagyon kellemetlen és fáj ha felizgatnak. Ezért mondtam a barátomnak mert neki is here görcse van ha nem adja ki hogy csinálja nyugodtan itt vagyok nézzen simogasson csak hagyja hagy fokuszaljak arra hogy ne izguljak fel mert megszülök közbe. Neki ez így kellemetlen volt még sose masztizott más előtt. Nem is lett volna baj mert legközelebb csinálja egyedül csak utána úgy nézett rám mint a véres késre.. A lényeg, tényleg rossz az ha a barátnőd előtt "kell" maszturbálni?

szept. 2. 05:50
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha barmit azert csinalunk mert “kell” az nem jo. Ez foleg igaz a maszturbalasra ami kb az egyetlen dolog egy ferfi eleteben ami csak rola szol, arrol, hogy o, hogy szereti (szemben a szexszel ami elsosorban a partnerrol szol). Miert nem inkabb te vered ki neki?
szept. 2. 06:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azokon a napokon leszoptam az exeimet, vagy kézzel elégítettem ki őket.

Alapvetően izgató egymás előtt maszturbálni, de csak akkor ha nem kell, hanem mindketten akarják.

szept. 2. 06:09
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Nekem a partnerem egyszerűen szereti nézni ha masztizok, sőt sokszor fel is veszi ahogy játszom magammal.

Utána van hogy erre masztizik.

Szerintem nem gáz, lehet, hogy zavarban volt tőle így első alkalommal. Ez nálam is megvolt. Furcsa volt a szituáció, hogy ezt kérték tőlem. De aztán szépen bele jöttem.

Azóta sokszor csináljuk ezt.

De ahogy előttem is írták sokszor van hogy a piros napokon egyszerűen leápol vagy seggbe csináljuk.

szept. 2. 06:18
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
A 2-es írja jól kérdező. Miért nem dugta meg a szádat?
szept. 2. 07:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És igazán csináltam neki eddig másképp is de az is izgató számomra amitől szintén kiszakad a méhem ezért próbáltam ki ezt hátha itt annyira nem fáj nekem és neki meg jó érzés.
szept. 2. 07:33
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Kérdezőnek :

Az első két három napon, amikor nagyon görcsölsz, egyél meg minden nap egy egész görögdinnyét, az csökkenti a görcsöket. Nem kiröhögni, ki kell próbálni, hidd el működik.

szept. 2. 10:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha megvan, akkor ha görcsöl a párom, lepippantom, vagy kiverem neki.
szept. 2. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Lehjobb ha kivered neki
szept. 2. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálunk ez nem volt sose gond.Először csak vicces játéknak indult,hogy huzogattam kicsit.De terszet neki.😀Utána időnként megtörtént,megtörténik.Nincs ezzel semmi gond.
szept. 11. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert, ha maszturbálok az a szex végén pont a pofijába szájába megy vagy valami csodás testrészre. Aztán indulhat a "malackodás!!!"Amúgy a barátnőm azóta a nejem.
szept. 15. 13:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!