Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek normál vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normál vagy nudista strandon nagyobb a "pedofilveszély"?

Figyelt kérdés

Járok mindkét féle strandra, szóval tudom melyik milyen. De érdekelne hogy ki mit gondol, melyiken lehet több pedofil. Mert adná magát a nudista strand abból a szempontból hogy ott vannak pucér gyerekek, viszont ott egyrészt rögtön látszik ha a nagy nyálcsorgatásban merevedése van valakinek, és szerintem a kukkolókra/lesifotósokra is jobban rá van állva az oda járók szeme.

Ellenben egy normál strandon ugyan van a gyerekeken valami fürdőruha, cserébe sokkal könnyebb "úgy" nézelődni, pláne fotózni, sima strandon kutya nem foglalkozik vele hogy valaki lő egy képet instára és te is látszódhatsz rajta (míg a nudistán benne van a házirendben hogy tilos fotózni, de még ha fotózik is valaki, arra ügyel hogy ne legyen a képben senki).

szept. 1. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a normál strandon. Bár az ilyen csótány fajta nem megy strandra szerintem
szept. 1. 20:24
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
17%

Az utcàn, kinn.

Meglepően buta vagy, ha csak ezt a két vàlaszlehetőséget làtod.

Bàr inkàbb tennék arra, h negyvenes faszi vagy 😶😶😶

szept. 1. 20:28
 3/7 A kérdező kommentje:
2: nem az utcán hanem otthon vagy a kedves rokonoknál hiszen nagyon sokszor közvetlen családtag, rokon vagy közeli ezeréves barát az elkövető. Nem azért írtam ezt a kettőt mert csak ezt látom hanem mert most kifejezetten a kétféle strand összehasonlítása volt a kérdés célja.
szept. 1. 20:36
 4/7 Lazy Lover ***** válasza:
69%
Szerintem a nudista strandon ott minden adott meg vannak már nagyon kicsi fényképezőgépek vagy ott a telefon
szept. 1. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A kettő közül szerintem inkább a normál strandon. De ha arra irányulna a kérdés, hogy melyiken van több olyan aki kellemetlenül bámul, szexuális élvezeti célból megy, akkor is a normál lenne a tippem. De én egyikre se járok.
szept. 3. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kijelölt hivatalos naturista strandra azok nem mennek. Meg egyáltalán strandra a gyerekek szülőkkel mennek. Inkább tudom elképzelni, hogy valahol ott állnak lesben ahol a gyerekek egyedül vannak. Épp ezért, kicsiket soha ne hagyjátok felügyelet nélkül sehol !!!
szept. 3. 17:58
 7/7 anonim válasza:
59%
Ez egy baromság, nem létezik ilyen. Ez csak férfigyűlöleten alapuló társadalmi hisztéria. Ugyan olyan kitaláció, mint a boszorkányüldözés a középkorban, csak az a nőkkel szembeni előitelet gyűlölet eredménye volt.
szept. 6. 05:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!