Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Temuról rendeltetek szexuális segédeszközöket?
Figyelt kérdés
Régen tele volt ilyen dolgokkal, de most szinte semmiszept. 1. 17:22
1/8 anonim válasza:
Aha
Es egy 18 eves bangladesi fiút küldtek 😂🤣😂😂😂😂🤣🤣😂😂
2/8 anonim válasza:
Vettem ilyen szopó automatát de elég vacak. Meg vettem egy sex babát de az valami isteni. Komolyan mondom nagyon jó cucc :D
Ha lenne több pénzem vennék egy teljes testest, de ez végtagok nélkül van. Nagyon jó a szája.
3/8 anonim válasza:
Onnan nem de aliexpressről annó igen. Sajnos akkor sokszor volz, hogy nem jött meg a rendelésem. Meg egyszer volt olyan, hogy nem működött. De azt leszámítva a többi ami megérkezett mind jó volt és elégedett voltam velük, pláne ennyi pénzért.
6/8 anonim válasza:
Azert nem jott meg a rendelesed, mert elsullyed a hajo amin a kontener volt, szoval a szexbabáddal már csak a halak szexelnek az óceán mélyén 🤣🤣
7/8 anonim válasza:
Temuról még nem, de pár éve aliexpress-ről igen.
Egy jo "emberes" vibrátort vettem. Sokáig nyúztam, ellentétben a sok kínai kacattal ez jó vétel volt. Árban is meg minőségben is.
8/8 anonim válasza:
Én rendeltem de pár hónapja gyakorlatilag eltűnt minden pedig nagyon jó dolgok voltak fillérekért
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!