Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok meleg, nem is viselkedek úgy, nem öltözök úgy, barátnőm is van, férfias vagyok, de mégis lehetséges, kipróbálásként vagy kitudja, hogy le cumiznék egy igényes borotvált férfi ceruzáját, miért van ez?
Lehetséges, hogy biszex vagyok?
Igazából, nem vonz az ilyesmi, főleg a szőrösek… videókat is néztem ilyenekről, de nem tudom nézni mert gusztustalannak tartom, ki is kapcsolom egyszerre…
Nőkért meg hát bolondulok rendesen, imádom a jó csöcsöket, popsikat, csorog a nyálam… de mégis miért jutnak eszembe ilyen hülye gondolatok, hogy fiatal igényes borotvált ceruzát lecumizni meg stb….. ?!?
Nagyon kínos ez különben…
Hat az biztos, hogy hajlam van benned. Az hogy most nem tudsz tobb szexualis aktust elkepzelni, vagy kapcsolatot ferfival nem jelenti azt, hogy 15-20 ev mulva nem fog ez valtozni.
Te dontesed mennyire folysz bele ebbe, de lehetoleg akkor kiserletezgess mikor nincs nod/feleseged.
Majd egyszer csak folyamatosan kattogni fog rajta az agyad, aztán eljön a nap, mikor megteszed!
Nem kínos am.
Biszex vagy, ennyi!
Hát pontosan nem tudom, hogy mekkora, de igazából megvagyok elégedve vele meg szeretem is nézni, még tükör előtt is, ott látom magam, hogy milyen nagy.
Tehát amúgy ja, én megvagyok vele elégedve.
Előfordult már olyan veletek, hogy megujjazzátok magatokat?
Egy ujjal csináltam eddig, párszor már próbáltam fürdés közben.
Nem mondom, hogy élveztem, de csináltam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!