Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megtennéd a pasidnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtennéd a pasidnak?

Figyelt kérdés

A pasim szőrös puni őrült. Ezt közölte tényként miután stabilan összejöttünk tavasszal.

Most nyáron le voltam gyantázva,mert nyaralás, strand.

És oké volt a szex is, de semmi extra.

De most 3 hete meg van hagyva és mint egy őrült úgy esik nekem meg fal, és agyondug. Annyira be van ettől, tőlem indulva. Amit én imádok.

Én viszont 13 éves koromtól mindig leszedtem a szőrt. Olyan igénytelennek érzem magam úgy. És fura hogy ő meg ettől indul be.

Voltál már így? Meghagynád stabilan a szőrt ha a pasid erre gerjed, akkor is ha téged viszont zavar?

szept. 1. 10:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%
A férfitársadalom nevében mélységes elnézésed kérem a degeneráció effajta megnyilvánulására :D Durva, hogy mennyi szerencsétlen él köztünk.
szept. 1. 11:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem a szőrös puni fétis a degeneráció 11. Mert mindenkinek van vmi dilije.

Hanem hogy 60an ráírtok egy nőre, aki szereti a pasiját. És ilyen válaszban reménykedő, hátha visszaír stílusban teszitek.

Ez a szánalmas.

szept. 1. 19:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!