Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem engem nézz?
Figyelt kérdés
Miközben a páromat orálisan elégítem ki nem rám nézz hanem becsukja a szemét. Mért nem engem nézz? Közben másról fantáziál vagy mi?aug. 31. 20:15
1/4 anonim válasza:
Vagy csak ösztösen behunyja a szemét, mint sokan.
Vagy túl hamar/hirtelen elélvezne, ha nézne téged.
2/4 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet. Nem kell egyből rosszra gondolni, ha pedig ez zavar vele beszéld meg.
A jó szexuális kapcsolat kulcsa a jó kommunikáció.
3/4 anonim válasza:
Ezt mi honnan kéne tudjuk? :O
Miért nem tőle kérdezed meg? :O
Egyébként én azért tenném, hogy ne fokozzam tovább az amúgy is túl jó ingert.
39/F
4/4 Eöske janeszka21 válasza:
Lehet úgy tud ellazuni,vagy zavarja ha te a szemébe nézel ,ha látja akkor nagyon hamar el sül (az nagyon gáz ha a férfi 2 perces )
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!