Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy BDSM-kedvelő személy aszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy BDSM-kedvelő személy aszex?

Figyelt kérdés

aug. 31. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, engem izgat a BDSM erotikán túli része is, de a legtöbb ember akivel találkoztam csak erotikán belül vágyott ezekre a dolgokra.
aug. 31. 18:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam ki a kérdést, helyesen úgy nézett volna ki, hogy egy BDSM kedvelő személy lehet-e aszex, vagy sem.
aug. 31. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Lehet aszex igen, a BDSM-nek nem feltétlen a szexuális töltete a lényeg. Erős lelki oldala van alapból ugye, csak sokaknak a szexualitáshoz köthető.
aug. 31. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet igen, de sok nem-aszex is főként a szex nélküli BDSM-et kedveli. Van benne önmagában annyi tartalom és egyediség, hogy nem kell hozzá még szex is, lehet dugni előtte vagy utána.
aug. 31. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet aszex persze. Konkrétan ismerek ilyet. A szex nem vonzza, de egyébként mazo. Szereti ha elverik, jól érzi magát tőle de azt mondja nem szexuális értelemben élvezi.

Szürke aszexnek mondja magát. Általában nincs szexuális vágya de fel lehet ébreszteni ha ügyes valaki.

aug. 31. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Nekem jó lenne egy ilyen!
aug. 31. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet. Engem sem izgat a normál szex, csak a BDSM. Én pl. aszex vagyok
szept. 1. 05:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok.
szept. 1. 17:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!