Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az rendbe van ha meg akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az rendbe van ha meg akarom kóstolni az ondómat? hogy milyen az íze de mikor oda érek hogy meg kóstoljam addigra meg már valahogy nem vonz a dolog de ez van folyton a fejembe fiúk ti kostoltatok?

Figyelt kérdés

aug. 31. 18:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
Van benned bi hajlam, ha ez vonz. Most még csak az ondó, következő már a farok lesz.
aug. 31. 18:08
 2/13 A kérdező kommentje:
igen lehet hogy van úgy vagyok vele hogy ha ki kéne verni valakinek akit nem ismerek lehet benne lennék bár meg fontolnám ez azért is lehet mivel meg szűz vagyok
aug. 31. 18:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rendben van, ha kíváncsi vagy az ízére és meg akarod kóstolni. Valószínűleg azért nem teszed meg, mert amikor megtehetnéd, addigra kielégülsz és már nem izgat.

(Igen, kóstoltam.)

aug. 31. 18:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mindenki átesik előbb-utóbb.
aug. 31. 18:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
En is igy voltam. Aztan gyertyaban vertem ki es direkt a szamba ment. Igy kostoltam meg.
aug. 31. 21:37
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Én már kóstoltam az enyémet, ha sokáig verem, akkor egy idő után el tudom azt érni, hogy ha abbahagyom élvezés előtt, akkor jön valamennyi sperma, ezt lőttem a számba. Ilyenkor még nem múlik el a vágy.

A legegyszerűbb az lenne, ha másét kóstolnád meg, az még nekem sem jött össze, ha gondolod, írj:)

aug. 31. 21:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút rendben van!

Én is megkóstoltam.

szept. 1. 05:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kóstold meg.Vagy bejön,vagy nem.Szerintem punciból kinyalva azért finomabb.
szept. 11. 12:40
 9/13 A kérdező kommentje:
meg nem sikerült eljutnom odáig 🤣 de próbálom
szept. 11. 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgatott, hogy milyen lehet. De végülis másét sikerült megkóstolnom:)
szept. 11. 16:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!