Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak hogyan néz ki a glory hole? Be lehet látni a lyukon? A fülkében van biztonsági kamera? Előfordulhat, hogy a férfiak egyszerűen benyitnak a glory h. fülkébe szex célzattal? Lányok, nők, tapasztalatok?
Illetve bent elég a hétköznapi utcai ruházat? A lyukon keresztül akár szexre is van lehetőség, vagy csak arra használható, azaz hivatalosan és a helyzet adottságai, hogy orális kielégítés történjen?
Az olyan, hogy kit NEM érdekel az ilyesni, ki biztos NEM csinálná soha, mert... Na, ezeket ne ide. Saját tapasztalatok, meglátások érdekelnek, akár jól, kellemesen végződött, akár rosszul.
Ha a fülkében vagy, az általában zárható, így senki nem fog benyitni, kamera sincs a hivatalos helyeken. A lyukon néhol picit át lehet kukucskálni, de amilyen picikék a fülkék, nem fognak belőled sokat látni. Talán izgatóbb is, ha látnak néhány meztelen női idomot. :) De még levetkőzni sem kell, ha úgy szeretnéd. Illetve van olyan hely is, ahol egy kis gumi borítás ezt is blokkolja. Az hogy orálisan elégíted ki, vagy a punciddal, rajtad áll, ahogy te szeretnéd és kényelmesen elférsz, ez függ a fülke méretétől.
Ja és a legfontosabb, hogy amit nem szeretnél, azt nem csinálod, csak ami neked is jó és tetszik, rajtad áll.
u.i: Nem kérek privit senkitől. :)
Igazabol az elvezeti resze rajtad all. Olyan ruhaban vagy ruha nelkul vagy, ahogy neked kenyelmes, a farkakat is ugy kenyezteted, ahogy neked tetszik, kezzel, szajjal, vagy ha nem tetszik, akkor nem kell hozzanyulnod. A fulkek mindenhol zarhatoak voltak, ahol eddig megfordultam, kamerat nem lattam sehol, elvileg nem lehet ilyen helyeken. En altalaban elveztem, eleg keves rossz emlekem van.
36N
2es vagyok
Volt hogy nem volt rendesen kitakaritva a fulke, illetve lattam par apolatlan farkat, de azokhoz csak szimplan nem nyultam hozza.
Segítsetek kérlek, hogy jól értem-e:
A glory hole egy olyan hely, ahová nőként elmehetek random embereket leszopni egy lyukon keresztül, úgy hogy nem is látjuk egymást?
Ez miért jó nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!