Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexben domináns lányok, nők, fordítva is izgalmas lenne, gondoltatok rá valaha?
Nem,nem. Ez nem így működik kiscsillag. Eleve az hogy domináns vagyok nem jelenti azt, hogy kényszeríteni akarnék bárkit is arra amit nem akar.
Eleve domináns nak lenni nem azt jelenti amire valószínűleg gondolsz. A kapcsolatban valójában a "vezető" az a sub akárhogy is nézzük, hisz rajta áll vagy bukik az egész, hogy miket szeret miket akar kipróbálni mennyi a tűrő képessége. Mi az ami még neki jól esik s ő is akarja. Egy jó domináns ember ezeket figyelembe veszi próbál az adott keretek között mozogni. Segít a picit rejtettebb vágyak, gondolatok megvalósulásában.
Így max akkor lehetne ilyet végrehajtani ha a pasi nem meleg lenne hanem biszex s ő szeretne ilyesmit titokban. De akkor már te is láthatod, hogy akkor eleve a kérdés is felesleges.
Ha esetleg meleg vagy s azért teszed fel a kérdést hátha majd jön egy nő aki azt mondja hogy csoda folytán "megjavít" téged le dominálás átlal akkor csak szólok, hogy ez ha tetszik hanem sajnos nem fog működni akárhogy is szeretnéd. Ha akarsz akkor próbálj meg lánnyal lenni, de ne egy női domtól várd a csodát.
Remélem, minden feltett és fel nem tett kérdésedre is választ kaptál.
További sok sikert!
Üdv, egy 20 éves domináns nő/lány.
Egy kis megjegyzés a végére:
Semmi bajom a melegekel s az egyéb szexualitású vonzódású emberrel, finoman hozzá tenném hogy én is biszex vagyok mielőtt még valaki megenne reggelire a "megjavítani" mondat miatt. Azért írtam ezt mert sokáig én is azt hittem hogy ez baj, holott egyáltalán nem csak az akkori körülöttem levők mindig reménykedtek, hogy "majd megjavulok" (khmm ez korántsem így működik)
A koromat és a nememet is azért írtam csak le mert a kérdező mindenképp "domináns női" választ akart. Így a privát üzenetekkel kérem mindenki hagyjon mert nem fogok válaszolni rájuk, hisz nem ezért írtam ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!